Woodward keményen dolgozik az átigazolásokon

A Manchester United ügyvezetõje, Ed Woodward elmondta, Louis van Gaal menedzserrel azon dolgoznak, hogy még több igazolás érkezzen a csapathoz.


Ander Herrera és Luke Shaw már a Vörös Ördögökhöz csatlakozott a nyáron, Woodward pedig kijelentette, a források rendelkezésre állnak ahhoz, hogy még több új arc érkezzen. Ám azt is elismerte, néhány játékos távozni fog az Old Traffordról, miközben a menedzser formálni fogja a keretet az elkövetkezendõ hetek alatt.

 

"Louis és én több hete a célpontokon dolgozunk és folytatjuk, hogy elõrelépjünk néhányukkal kapcsolatban" - nyilatkozta Woodward Stuart Gardnernek, az MUTV riporterének Los Angeles-ben.

 

"Még mindig nagyon vonzóak vagyunk a világ labdarúgásának legjobbjai számára - ez nem kétség. Remélem, hogy a szurkolók látni fogják az irányt, amerre az új menedzserrel, a stábbal és a játékosokkal megyünk, valamint azt az elkötelezett munkát azért, hogy ismét visszatérjünk a csúcsra."

 

"Hajlandóak vagyunk befektetni. Nincs rögzített költségvetés. Financiálisan kifejezetten erõsek vagyunk és a források rendelkezésünkre állnak. Louis felméri, merre menjünk tovább és a háttérben komoly munka fog folyni továbbra is."

 

 

Arra a kérdésre, hogy esetleg több játékos is távozni fog, Woodward így reagált: "Igen, azt hiszem. A menedzser dönt. Néhányan már távoztak és lehetnek még, akik eligazolnak."

 

"Azt is érdemes megemlíteni, hogy idén nem leszünk európai porondon, ezért kevesebb mérkõzésünk lesz, Louis pedig lehet, hogy szûkebb keretet akar. Ha kiértékeled a tavalyi szezont, a Liverpool kifejezetten jól teljesített kisebb kerettel, de ez a döntés a menedzseré."

 

Az ügyvezetõ nem akart célkitûzéseket állítani a 2014/15-ös szezonra, de eltökélt, hogy minél elõbb visszatérjen a klub az európai színtérre és trófeákért harcoljon.

 

"Az a klub vagyunk, amelynek a Bajnokok Ligájában kellene lennie" - folytatta. "Ez az, amit a szurkolóink akarnak, amit a játékosaink akarnak és amit a stáb minden tagja akar."

 

"Arra törekszünk, hogy nyerjünk. Nem a részvétel miatt vagyunk itt, hanem hogy trófeákat nyerjünk, gyarapítva azt a rengeteg serleget, amiket sok éven át szereztünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!