Átigazolási Center - Július 21-27.

A United egyre közelebb Di Mariához, Cavanihoz és Vidalhoz?


Július 27.

 

Javier Hernandez: a United és az Inter 1-1 játékosa akár klubot is válthat. Az olasz Tuttosport szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a Vörös Ördögök mexikói csatára a milánói klubhoz kerül, onnan pedig az Old Traffordra költözik Freddy Guarin.


Angel Di Maria: az argentin szélsõ távozni szeretne a Realtól azok után, hogy a királyi gárda leigazolta toni Kroos-t és James Rodriguezt. Di Mariát a PSG kölcsönvenné - így könnyebb lenne nekik a pénzügyi fair play-nek eleget tenni - mielõtt a következõ nyáron leigazolná véglegesen, ám ebbe a Real nem megy bele. A United azonban a jövõ hét folyamán akár komoly lépéseket is tehet Di Maria leigazolása érdekében, akiért 45 millió fontot kér klubja. (Daily Star)

 

Thomas Vermaelen: a United továbbra is szeretné megszerezni a belga védõt és hamarosan új ajánlatot tehet azok után, hogy az elsõt elutasította az Arsenal. (Goal.com)

 

Kevin Strootman: Rudi Garcia az AS Roma menedzsere elmondta, a Unitednek 100 millió eurót (79 millió fontot) kell fizetnie, ha le akarja igazolni a holland középpályást. (Daily Mail)

 

Edinson Cavani: a United képviselõ már négy alkalommal tárgyaltak a játékos ügynökével. Uruguayi jelentések szerint a PSG és a United már tárgyalnak Cavani leigazolásán. A hírek arról is beszámoltak, hogy a csatár szívesen játszana Louis van Gaal irányítása alatt. Az újgazdag PSG tavaly nyáron vásárolta meg az uruguayi támadó játékjogát, ám a pénzügyi fair play szabályai miatt keresik a lehetõséget, hogy bevételhez jussanak és ezért Cavanitól is megválnának, akiért 38 millió fontot sem sajnálna a manchesteri klub. (Daily Star)

 

 

Arturo Vidal: a Sunday People úgy tudja, a United 35 millió fontot készül ajánlani a Juventus középpályásáért és az üzlet akár már a következõ hét folyamán létrejöhet.

 

 

 

 

Július 25.


Wesley Sneijder: a holland játékost korábban szóba hozták a Uniteddel, ám a játékos ügynöke elárulta, Sneijder nem akar sem Manchesterbe, sem a Chelsea-hez igazolni. Sõt, az AS Monaco ajánlatot is tett már érte, amit azonban visszautasított. A Galatasaray állítólag 16 millió fontos összegben állapította meg a holland középpályás kivásárlási árát. (Express)

 

Arda Turan: a Metro szerint - mely francia forrásokra hivatkozik - a Vörös Ördögök harcba szálltak az Atletico Madrid középpályásáért. A 27 éves Turan 16 millió font körüli összegért minden bizonnyal megszerezhetõ lenne, amit a manchesteriek részben azzal teremtenének elõ, hogy Nanit eladnák az Arsenalnak.

 

Nani: az Arsenal szeretné leigazolni a portugál szélsõt és 9 millió fontot adna érte a Unitednek, ám a manchesteriek legalább 11 millió fontot szeretnének az üzletbõl látni. (Metro)

 

Thomas Vermaelen: az El Mundo Deportivo szerint a Barcelona 16 millió fontot adna a belga védõért, akit már hetek óta a Uniteddel kapcsoltak össze. 

 

Javier Hernandez: az Atletico Madrid leigazolná a mexikói csatárt, akit állítólag Louis van Gaal el is engedne, ha 15 millió fontot megad valamelyik klub. (Express)

 

Memphis Depay: a United figyeli Depay helyzetét és a közeli jövõben ajánlatot is tehet érte. A mindössze 20 éves játékos a támadóharmad több pontján is bevethetõ, de leginkább a bal szélen érzi jól magát. Játszott egy keveset az idei világbajnokságon is és sikerült gólt szereznie. Jól ismeri Louis van Gaalt és az általa alkalmazott taktikát, így egy esetleges érkezésével nem kellene számára sok idõ az alkalmazkodásra. Ám újságírók szerint ha a United le is igazolja Depay-t, egy szezon erejéig még kölcsönadja a PSV-nek. (Metro)

 

 

Marco Verratti: a fiatal középpályást a Manchester United, a Juventus és a Real Madrid is kiszemlte magának. A PSG 21 éves játékosáért komoly pénzeket is megadna ez a három klub. (Le10 Sport)

 

Angel Di Maria: a Cadena Cope spanyol rádióállomás úgy tudja, az argentin játékos órákon belül eldönti, hova igazol. A Real Madrid ugyanis eladná õt, miután Toni Kroos-t és James Rodriguezt is megszerezte már, ám nem adná olcsón, 40 millió fontot szeretne kapni érte. A 26 éves játékost a Uniteddel és a PSG-vel is szóba hozták hetek óta és úgy tûnik, a nyári átigazolási idõszak egyik leghosszabb sagája hamarosan véget érhet és Di Maria eldönti, hova igazol. A Unitednek elõnyt jelenthet az, hogy a pénzügyi fair play szabályainak meg kell felelniük a csapatoknak, a párizsi alakulatot pedig már megbüntették pár hete emiatt, ami után brutális összeget adott már ki David Luizért. 

 

 

 

Július 23.


Mats Hummels: Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund menedzsere megerõsítette, a német védõ a következõ szezonban is náluk játszik majd. Ezt azután nyilatkozta, hogy számos lapban megjelent, a United 16 millió fontért (20 millió euró) akár már a héten megszerezheti Hummels-t. (Express)

 

Thomas Vermaelen: Arsene Wenger csak akkor engedné el a belga védõt, ha elõtte sikerülne védõt igazolnia. Ezt ráadásul a Unitedtõl tenné, ugyanis kinézte magának Phil Jones-t és Chris Smallingot is. Egyiküket az Ágyúsokhoz csábítaná, még mielõtt Vermaelen az Old Traffordra költözhetne. (Mirror)

 

 

 

Július 21.


Mats Hummels: spanyol jelentések szerint a 25 éves védõ a héten a Borussia Dortmundtól a Manchester Unitedbe igazolhat. A lapok szerint a United 16 millió fontot fizet a Dortmundnak.

 

 

Daley Blind: a Gazzetta dello Sport szerint a United 17 millió fontos ajánlatot készül tenni a holland bekkért, aki védekezõ középpályás poszton is bevethetõ. 

 

Juan Cuadrado: Louis van Gaal 29 millió fontot sem sajnálna a Fiorentina szélsõjéért. A világbajnokságot is megjárt játékost az Arsenal, a Bayern és a Barcelona is szeretné leigazolni. (Daily Star)

 

Arturo Vidal: a United 42,5 millió fontot sem sajnálna megadni a középpályásért és akár már a héten "letennék az összeget" a Juventus elé. Egyes hírek szerint a Vörös Ördögök évi 10 milliós, heti 200 ezer fontos bért ajánlanak a chilei játékosnak. (goal.com)

 

Stefan De Vrij: a Lazio leigazolná a 22 éves védõt, aki azonban a Unitedre vár. A hírek szerint Louis van Gaal hamarosan konkrét lépéseket tehet De Vrij leigazolásáért és 10 millió fontot is megadna a Feyenoordnak. (Mirror)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!