Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel

"Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel" mondta Alan Hansen 1995-ben. A többi már történelem! Eltelt 25 év és megint van egy kölykökből álló csapatunk. A jövőnk? ÍGÉRETES!

Kedves Mu fanok és Blogolvasók!



Az év második fele zseniális, és ahogy az már lenni szokott az elmúlt években, elkeserítő is volt egyben!



Amikor sorra jöttek a meccsek a "pihi" után, azt gondoltam, hogy na itt bármi lehet, aztán egyből jött a következő gondolat (ahogyan az már lenni szokott az elmúlt években), hogy nem ez nem lehet, biztosan lesz valami gikszer, tutira elbaltázzák, úgyis kikapunk a sorsdöntő meccsen/meccsekken egy 96.percben kapott góllal, nem lövünk be 15 helyzetet az ellenfél meg belövi azt az egyet, valaki  elcsúszik, a legjobbunk lesérül, kapufa, kifelé pattan, a bíró elnézi, a VAR is elnézi, blablabla...



Távól álljon tőlem, nem akartam én vészmadár lenni, de sajna a második gondolat totál bejött! Minden kupát elbuktunk és azért valljuk be, az hogy 3.ikak lettünk a bajnokságban nem rajtunk múlott, mert szinte mindent megtettünk az 5.-ik helyért! Na persze a 3.ik helyért is, szóval elég faramuci egy idény volt!



Millió kérdés van bennem, ahogyan szerintem sok szurkolótársamban is:



Fejlődtünk? Ole az? Trófea? Melyik? Mikor? Pogba? Sancho? Woodward? Igazolások? Újjáépítés? Meddig? Melyik év? Tulajdonos? Covid? 



A számtalan kérdésre számtalan válasz: Igen, igen, nem, remélem talán, barom, 2033, karantén stb...



Érthetőbben:



Kövezzetek meg, de szerintem az, hogy ebben az évben az összes elődöntőnket elbuktuk, a legjobb ami történhetett velünk! Ha valahol bejutunk a döntőbe vagy esetleg valamelyik trófeát véletlenül meg is nyerjük, a tulajok Woodwarddal az élen visszasüppedtek volna bőrfoteleikbe egy újjab szivarra gyújtva, hogy nincs itt nagy gond kérem, és az igazolások helyett megint csak a susmus meg a leigazolunk 130 játékost pletykaszinten aztán 1-et az utolsó napon történt volna! 



Így viszont? Szerintem igen is dolgoznak a háttérben! Illetve remélem, hogy igen is dolgoznak a háttérben!  



Akkor hol vannak az igazolások? 



Itt csak a saját teóriámmal tudok szolgálni: Ole már többször dícsérte a scoutok munkáját. El tudom képzelni, hogy ha nem is tök ismeretlen, de mindenképpen olyan játékosok fognak érkezni, akik egyáltalán nem forognak közszájon és mindenképpen fiatalok, 25 évesnél nem idősebbek.



Mert hogy fog érkezni játékos abban egészen biztos vagyok. Egyszerűen nem tehetik meg, hogy ne igazoljanak, amikor a velünk azonos pontszámmal végző Chelsea már vett 2 magasan jegyzett futballistát és állítólag jön a 3.-ik (mindenki tudja kikről van szó). 



A BL -ből aztán lássatok csodát mégsem kizárt, - mert rengeteg pénzem van és tudom kiknek kell adni - arab csilliárdos Zajos szomszéd már shoppingolt egy szélsőt és egy középső védőt (árukat megindokolva, mintha bárkit is érdekelne ezek után, a Sanéért kapott milliókkal). Aztán majd nem tudom mivel indokolják a 29 éves Koulibalyért kiadott 70 millát ezekben a coviddal terhelt deficites időkben ?



Az Arsenal szépen lassan jön fel a 8-as pályán...



A Liverpool meg toldozgat, foltozgat azért egy Thiago Alcantarával, mert baszott bombaerős a keretünk, de azért még egy klasszis középpályás simán elfér címszóval! Ez még csak pletyi, de ellentétben a MU-val kapcsolatos hírekkel, a Liverpoollal kapcsolatban nem nagyon olvastam mostanában olyan átigazolási hírt, ami aztán be ne következett volna.



Abba meg nem is akarok belegondolni, hogy a mindig többre tartott Everton Ancelottival, meg a Leicester az örökifjú liga gólkirály Vardyval, meg a mindenhol a 2.évében nagyot alkotó, de senki által meg nem értett (általam sem) káoszkirály Special One és a 2.évébe lépő Tottenhamje, hol és mennyit és kivel erősít és persze milyen sikerrel!!! Szóval egyszerűen muszáj erősítenünk! 



Az én tippem, hogy Sancho nem jön és nem jön középső védő sem. Egy balbekk talán, egy középpályás tuti és szerintem hozunk valakit jobb oldalra is aki remélem nem a juvés Douglas Costa lesz! Rohadtul nem ő kell ide szerintem! 



A lényeg az idő. Az a kulcs a jelenlegi Unitednél! Olvastam egy Partizános 17 éves védőről akit megveszünk és azonnal kölcsön is adjuk addigi saját csapatának még egy évre. Én ugyanezt megtenném Camavingával is, aki ugye a Rennesben van jelenleg! 



Tehát szerintem ez a hosszútávú koncepció. Lehet igazolunk még pár kölyköt és lesz egy újabb évtized ami angliában és a világon is Manchester vörös feléről fog szólni? Remélem így lesz én bízom benne!



Glory MU!



Frankdrebin 


Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!