Szezon 2019/20

SZURKOLÓI KLUB 2019/20

 

 

Csatlakozz a Fanatikusok táborához, légy Te is szurkolói klubunk tagja! Az alábbi összefoglalóban tekintheted át a szurkolói klubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a csatlakozás feltételeit. 
 

Immár az hatodik szezont kezdjük meg a Manchester United hivatalos szurkolói klubjaként, ami által lehetőséget kínálunk a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra, illetve a hivatalos MU Official membership klubunknál történő regisztrációjára, mellyel lehetőség nyílik a közös manchesteri utazásokon való részvételre.

 

A megalakulás óta folyamatosan bővültünk, számos utat szerveztünk Manchesterbe, ahol szurkolótársainkkal együtt felejthetetlen élményekben volt részünk. 

 

Várunk Téged is a Fanatikusok táborába, légy Te is klubunk tagja, regisztráld vagy váltsd ki rajtunk keresztül a membershipet és utazz velünk Manchesterbe!

 

Az alábbi leírásban szeretnénk részletes információt közölni a magyar szurkolói klubba történő (I.) jelentkezésről, illetve a membership regisztráció/igénylés (II.) folyamatáról.

 

Már sokadik szezon óta lehetőséget biztosítunk arra, hogy a regisztráció mellett nálunk igényeld meg az Official Membership Lite-ot és közvetlenül mi intézzük a kiváltást az MU-nál.

 

A tagsági szintekről:

 

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), VAGY membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS SILVER besorolást kapnak. A regisztráció két része időben eltérhet egymástól.

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), ÉS membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS GOLD taggá válnak.

 

A FANATICS RED tagok azok a GOLD szintre regisztráló szurkolók, akik legkésőbb július 28-ig sikeres regisztrációt tesznek és a tavalyi évben is GOLD besorolással rendelkeztek.

 


Mit jelentenek a tagsági szintek?

 

A szurkolói klubba regisztrált SILVER tagok a magyar szurkolói klub teljes jogú tagjává válnak és választhatnak egy ajándéktárgyat, míg a GOLD tagok jogosultak a közös utazásokon való részvételre. A RED tagság egy exkluzív klubtagsági szint, akiknek előjelentkezést biztosítunk a legnagyobb mérkőzésekre. A klubtagsági szintekről a cikk alján bővebben.

 

A különböző tagsági szintek eléréséhez nincs más tennivalótok, mint az alábbi regisztrációs felületen eldönteni, melyik kategóriába kívántok regisztrálni:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership Lite regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.

 

I.   MAGYAR SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ (SilverClub)


Mit kell tennem a csatlakozáshoz?

A csatlakozás feltétele a jelentkezési űrlap pontos kitöltése és a tagdíj befizetése. Az űrlap kitöltése után 24 órán belül e-mailt kaptok, melyben visszaigazoljuk a jelentkezést, illetve megírjuk a tagdíj befizetésével kapcsolatos információkat. Az űrlap kitöltéséhez el kell fogadnotok a szurkolói klub bíróság által jóváhagyott alapszabályát, mely minden tagra nézve kötelező érvényű.

A szurkolói klub alapszabálya itt olvasható.

A szurkolói klubbal kapcsolatos bírósági kivonat itt tekinthető meg.


Mennyibe kerül a tagdíj?

Az éves rendes tagdíj a 2019/2020-as szezonban 4.000 Ft egyszeri díj.

Hogyan tudok fizetni?

A tagdíj befizetésére kizárólag banki átutalással van lehetőség. Az átutalással kapcsolatos információkat a jelentkezési lap kitöltése után, a válasz e-mailben kapjátok meg.

Mit kapok a tagdíjért cserébe?

A 2019/2020-as szezonban klubtagságot kiváltók négy ajándék közül választhatnak egyet:

  • ManUtdFanatics hűtőmágnes és nyakbaakasztó
  • ManUtdFanatics prémium kulcstartó
  • ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál
  • ManUtdFanatics sörnyitó

 

A tagsági díj a postázási költséget is tartalmazza.


A tagsági díj befizetésével kapok hivatalos 'official membershipet'?

NEM, a jelentkezés és a tagdíj befizetése a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra jogosít fel. Az Official Membership kizárólag a Manchester United által értékesíthető és a manutd.com oldalon kiváltható. Az Official Membershipről a következő pontban (II. pont) olvashattok részletesen.

A klubba való belépéssel részt vehetek az utazásokon?

A közös utazásokon való részvétel feltétele, hogy Fanatics Gold tag legyél, vagyis rendelkezz érvényes szurkolói klub tagsággal (1.pont) és Manchester Unitednél vásárolt, érvényes Official Membershippel, (2. pont). A szurkolói klubba való belépés nem elegendő az utazásokon való részvételhez, kizárólag a kettő együtt. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következő pontokat, ahol részletes választ kaphatsz erre a kérdésre.
 


II. OFFICIAL MEMBERSHIP LITE REGISZTRÁCIÓ / IGÉNYLÉS (SilverMember)Ebben a pontban az Official Membership Lite kiváltásának módjáról és a 2019/2020-as szezonra vonatkozó szabályairól olvashattok.

 

Hogyan regisztrálhatom az Official Membership Lite-ot?

 

Amennyiben rendelkezel érvényes Official Membershippel, a megfelelő regisztrációs felületen megadva szintén klubtagságot kapsz nálunk és biztosíthatod azt, hogy a magyar szurkolói klubba történő regisztráció (I.) esetén GOLD taggá válasz, vagyis részt vehetsz a közös utazásokon.

 

A regisztrációhoz a felületen válaszd a következő menüpontot:

 

RENDELKEZEM ÉRVÉNYES MEMBERSHIP KÁRTYÁVAL

 

Kérjük ügyelj arra, hogy kizárólag érvényes, a 2019/20-as szezonra kiváltott membership számod adj meg, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a regisztrációdat.

A regisztrációt követően továbbítjuk a megadott adatokat a Manchester Unitednek és a jóváhagyó visszajelzésük után tudjuk aktiválni kártyaszámodat szurkolói klubunknál.

Hogyan igényelhetek/vásárolhatok Official Membership Lite-ot?

Az Official Membership Lite csomagot kizárólag a Manchester Unitedtől lehet közvetlenül megvásárolni, szurkolói klubunk nem értékesíti, viszont lehetőséget biztosítunk arra, hogy rajtunk keresztül igényeljétek meg a csomagot.

 

a.) Igénylés

 

Amennyiben szeretnéd, hogy szurkolói klubunk járjon el a nevedben az Official membership Lite kiváltásánál, nincs más dolgot, mint a regisztrációs felületen a megfelelő ikonra kattintva kiválasztani a következőt:

 

MEGBÍZOM A MANCHESTER UNITED FANATICS KLUBOT, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN.

 

Figyelem! Amennyiben korábban rendelkeztél valamelyik szezonban érvényes membershippel, szükségünk van annak a számára, hogy meg tudjuk újítani az idei szezonra is. Ide kizárólag csak lejárt, jelenleg nem érvényes membership számot adhattok meg.

 

b) Saját vásárlás

 

Azoknak a szurkolók, akik saját maguk szeretnék elvégezni a vásárlás folyamatát, az alábbi leírással nyújtunk segítséget:


Az Official Membership megvásárlására a www.manutd.com oldalon, itt van lehetőség.

A kiváltás pontos menetéről itt olvashatsz.


Mennyibe kerül és mire szolgál?

Az Official Membership Lite (felnőtt) postaköltséggel együtt 33 fontba (~12.500 Ft) kerül. A csomag tartalmaz egy névre szóló, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a belépést biztosítja a stadionba. A Membership kártyára történik a jegyek elektronikus feltöltése és annak segítségével juthatunk be a stadionba. A Membership kártya nem tartalmazza a belépőjegy árát, viszont előfeltétele a jegyek vásárlásának. A felsoroltakon kívül szurkolói klubunk most minden membershipet kiváltó szurkolót kedvezményben részesít, melyről a jelentkezésre vonatkozó aktuális felhívásban tájékozódhattok.

Egy membershippel hány jegyet tudok igényelni és hányszor tudok utazni?

A szurkolói klub egy tagja, aki membershippel rendelkezik, egyszerre egy utat tud foglalni, mely egy darab saját névre szóló belépőt tartalmaz. A szezon során természetesen van mód több közös utazáson is részt venni.

Tudok- e kölcsönkérni mástól membership kártyát, ha utazni akarok?

Nem, kizárólag az utas nevére szóló, érvényes membership kártyával lehet utazni.

Rendelkezem érvényes membershippel, a számát regisztrálom a szurkolói klubnál / igénylek egy új membershipet és kiváltom a magyar tagságot…

Amint ezt megteszed és csatlakozol a szurkolói klubhoz, Fanatics Gold tag leszel és jogosulttá válsz a közös utazásokon való részvételhez.

 

REGISZTRÁLJ ITT!


III. KLUBTAGSÁGI SZINTEK 2019/20Az előző két pontban részleteztük, hogy hogyan tudtok belépni a magyarországi szurkolói klubba, illetve hogyan tudjátok regisztrálni/igényelni az Official Membershipet.
 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.


A Manchester United Fanatics Klub Magyarország által, a 2019/2020-as szezonban alkalmazott klubtagsági szintek:

A tagságok érvényessége minden esetben 2020. május 31.


FANATICS SILVER


A magyarországi szurkolói klubba belépő VAGY a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Silver taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership Lite kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.


Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft VAGY official membership kiváltása közvetlenül a Klubtól (12.500 Ft - 33 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék csak magyar klubtagsági jelentkezés esetén


FANATICS GOLD


A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Gold taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership Lite kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.

A regisztráció két része történhet különböző időpontokban. Ha az egyik meglévő regisztrációnkat kiegészítjük a másikkal, a rendszer automatikusan módosítja a klubtagsági besorolásunkat.

 

Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft ÉS official membership Lite kiváltása/igénylése (12.500 Ft - 33 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

 


FANATICS RED

 

A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet MÁSODIK, EGYMÁST KÖVETŐ ALKALOMMAL, IDÉN LEGKÉSŐBB JÚLIUS 28. ÉJFÉLIG kiváltó szurkolóink Fanatics Red taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.

 

Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft és official membership lite kiváltása/igénylése (12.500 Ft - 33 font) a megadott határidőig

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

- előjelentkezési lehetőség a kiemelt meccsekre (Liverpool, City, Arsenal, Chelsea)
Csatlakozz ismét Fanatikusok táborába és legyél szurkolói klubunk tagja!

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.