Szezon 2019/20

SZURKOLÓI KLUB 2019/20

 

 

Csatlakozz a Fanatikusok táborához, légy Te is szurkolói klubunk tagja! Az alábbi összefoglalóban tekintheted át a szurkolói klubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a csatlakozás feltételeit. 
 

Immár az hatodik szezont kezdjük meg a Manchester United hivatalos szurkolói klubjaként, ami által lehetőséget kínálunk a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra, illetve a hivatalos MU Official membership klubunknál történő regisztrációjára, mellyel lehetőség nyílik a közös manchesteri utazásokon való részvételre.

 

A megalakulás óta folyamatosan bővültünk, számos utat szerveztünk Manchesterbe, ahol szurkolótársainkkal együtt felejthetetlen élményekben volt részünk. 

 

Várunk Téged is a Fanatikusok táborába, légy Te is klubunk tagja, regisztráld vagy váltsd ki rajtunk keresztül a membershipet és utazz velünk Manchesterbe!

 

Az alábbi leírásban szeretnénk részletes információt közölni a magyar szurkolói klubba történő (I.) jelentkezésről, illetve a membership regisztráció/igénylés (II.) folyamatáról.

 

Már sokadik szezon óta lehetőséget biztosítunk arra, hogy a regisztráció mellett nálunk igényeld meg az Official Membership Lite-ot és közvetlenül mi intézzük a kiváltást az MU-nál.

 

A tagsági szintekről:

 

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), VAGY membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS SILVER besorolást kapnak. A regisztráció két része időben eltérhet egymástól.

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), ÉS membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS GOLD taggá válnak.

 

A FANATICS RED tagok azok a GOLD szintre regisztráló szurkolók, akik legkésőbb július 28-ig sikeres regisztrációt tesznek és a tavalyi évben is GOLD besorolással rendelkeztek.

 


Mit jelentenek a tagsági szintek?

 

A szurkolói klubba regisztrált SILVER tagok a magyar szurkolói klub teljes jogú tagjává válnak és választhatnak egy ajándéktárgyat, míg a GOLD tagok jogosultak a közös utazásokon való részvételre. A RED tagság egy exkluzív klubtagsági szint, akiknek előjelentkezést biztosítunk a legnagyobb mérkőzésekre. A klubtagsági szintekről a cikk alján bővebben.

 

A különböző tagsági szintek eléréséhez nincs más tennivalótok, mint az alábbi regisztrációs felületen eldönteni, melyik kategóriába kívántok regisztrálni:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership Lite regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.

 

I.   MAGYAR SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ (SilverClub)


Mit kell tennem a csatlakozáshoz?

A csatlakozás feltétele a jelentkezési űrlap pontos kitöltése és a tagdíj befizetése. Az űrlap kitöltése után 24 órán belül e-mailt kaptok, melyben visszaigazoljuk a jelentkezést, illetve megírjuk a tagdíj befizetésével kapcsolatos információkat. Az űrlap kitöltéséhez el kell fogadnotok a szurkolói klub bíróság által jóváhagyott alapszabályát, mely minden tagra nézve kötelező érvényű.

A szurkolói klub alapszabálya itt olvasható.

A szurkolói klubbal kapcsolatos bírósági kivonat itt tekinthető meg.


Mennyibe kerül a tagdíj?

Az éves rendes tagdíj a 2019/2020-as szezonban 4.000 Ft egyszeri díj.

Hogyan tudok fizetni?

A tagdíj befizetésére kizárólag banki átutalással van lehetőség. Az átutalással kapcsolatos információkat a jelentkezési lap kitöltése után, a válasz e-mailben kapjátok meg.

Mit kapok a tagdíjért cserébe?

A 2019/2020-as szezonban klubtagságot kiváltók négy ajándék közül választhatnak egyet:

  • ManUtdFanatics hűtőmágnes és nyakbaakasztó
  • ManUtdFanatics prémium kulcstartó
  • ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál
  • ManUtdFanatics sörnyitó

 

A tagsági díj a postázási költséget is tartalmazza.


A tagsági díj befizetésével kapok hivatalos 'official membershipet'?

NEM, a jelentkezés és a tagdíj befizetése a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra jogosít fel. Az Official Membership kizárólag a Manchester United által értékesíthető és a manutd.com oldalon kiváltható. Az Official Membershipről a következő pontban (II. pont) olvashattok részletesen.

A klubba való belépéssel részt vehetek az utazásokon?

A közös utazásokon való részvétel feltétele, hogy Fanatics Gold tag legyél, vagyis rendelkezz érvényes szurkolói klub tagsággal (1.pont) és Manchester Unitednél vásárolt, érvényes Official Membershippel, (2. pont). A szurkolói klubba való belépés nem elegendő az utazásokon való részvételhez, kizárólag a kettő együtt. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következő pontokat, ahol részletes választ kaphatsz erre a kérdésre.
 


II. OFFICIAL MEMBERSHIP LITE REGISZTRÁCIÓ / IGÉNYLÉS (SilverMember)Ebben a pontban az Official Membership Lite kiváltásának módjáról és a 2019/2020-as szezonra vonatkozó szabályairól olvashattok.

 

Hogyan regisztrálhatom az Official Membership Lite-ot?

 

Amennyiben rendelkezel érvényes Official Membershippel, a megfelelő regisztrációs felületen megadva szintén klubtagságot kapsz nálunk és biztosíthatod azt, hogy a magyar szurkolói klubba történő regisztráció (I.) esetén GOLD taggá válasz, vagyis részt vehetsz a közös utazásokon.

 

A regisztrációhoz a felületen válaszd a következő menüpontot:

 

RENDELKEZEM ÉRVÉNYES MEMBERSHIP KÁRTYÁVAL

 

Kérjük ügyelj arra, hogy kizárólag érvényes, a 2019/20-as szezonra kiváltott membership számod adj meg, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a regisztrációdat.

A regisztrációt követően továbbítjuk a megadott adatokat a Manchester Unitednek és a jóváhagyó visszajelzésük után tudjuk aktiválni kártyaszámodat szurkolói klubunknál.

Hogyan igényelhetek/vásárolhatok Official Membership Lite-ot?

Az Official Membership Lite csomagot kizárólag a Manchester Unitedtől lehet közvetlenül megvásárolni, szurkolói klubunk nem értékesíti, viszont lehetőséget biztosítunk arra, hogy rajtunk keresztül igényeljétek meg a csomagot.

 

a.) Igénylés

 

Amennyiben szeretnéd, hogy szurkolói klubunk járjon el a nevedben az Official membership Lite kiváltásánál, nincs más dolgot, mint a regisztrációs felületen a megfelelő ikonra kattintva kiválasztani a következőt:

 

MEGBÍZOM A MANCHESTER UNITED FANATICS KLUBOT, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN.

 

Figyelem! Amennyiben korábban rendelkeztél valamelyik szezonban érvényes membershippel, szükségünk van annak a számára, hogy meg tudjuk újítani az idei szezonra is. Ide kizárólag csak lejárt, jelenleg nem érvényes membership számot adhattok meg.

 

b) Saját vásárlás

 

Azoknak a szurkolók, akik saját maguk szeretnék elvégezni a vásárlás folyamatát, az alábbi leírással nyújtunk segítséget:


Az Official Membership megvásárlására a www.manutd.com oldalon, itt van lehetőség.

A kiváltás pontos menetéről itt olvashatsz.


Mennyibe kerül és mire szolgál?

Az Official Membership Lite (felnőtt) postaköltséggel együtt 33 fontba (~12.500 Ft) kerül. A csomag tartalmaz egy névre szóló, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a belépést biztosítja a stadionba. A Membership kártyára történik a jegyek elektronikus feltöltése és annak segítségével juthatunk be a stadionba. A Membership kártya nem tartalmazza a belépőjegy árát, viszont előfeltétele a jegyek vásárlásának. A felsoroltakon kívül szurkolói klubunk most minden membershipet kiváltó szurkolót kedvezményben részesít, melyről a jelentkezésre vonatkozó aktuális felhívásban tájékozódhattok.

Egy membershippel hány jegyet tudok igényelni és hányszor tudok utazni?

A szurkolói klub egy tagja, aki membershippel rendelkezik, egyszerre egy utat tud foglalni, mely egy darab saját névre szóló belépőt tartalmaz. A szezon során természetesen van mód több közös utazáson is részt venni.

Tudok- e kölcsönkérni mástól membership kártyát, ha utazni akarok?

Nem, kizárólag az utas nevére szóló, érvényes membership kártyával lehet utazni.

Rendelkezem érvényes membershippel, a számát regisztrálom a szurkolói klubnál / igénylek egy új membershipet és kiváltom a magyar tagságot…

Amint ezt megteszed és csatlakozol a szurkolói klubhoz, Fanatics Gold tag leszel és jogosulttá válsz a közös utazásokon való részvételhez.

 

REGISZTRÁLJ ITT!


III. KLUBTAGSÁGI SZINTEK 2019/20Az előző két pontban részleteztük, hogy hogyan tudtok belépni a magyarországi szurkolói klubba, illetve hogyan tudjátok regisztrálni/igényelni az Official Membershipet.
 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.


A Manchester United Fanatics Klub Magyarország által, a 2019/2020-as szezonban alkalmazott klubtagsági szintek:

A tagságok érvényessége minden esetben 2020. május 31.


FANATICS SILVER


A magyarországi szurkolói klubba belépő VAGY a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Silver taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership Lite kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.


Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft VAGY official membership kiváltása közvetlenül a Klubtól (12.500 Ft - 33 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék csak magyar klubtagsági jelentkezés esetén


FANATICS GOLD


A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Gold taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership Lite kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.

A regisztráció két része történhet különböző időpontokban. Ha az egyik meglévő regisztrációnkat kiegészítjük a másikkal, a rendszer automatikusan módosítja a klubtagsági besorolásunkat.

 

Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft ÉS official membership Lite kiváltása/igénylése (12.500 Ft - 33 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

 


FANATICS RED

 

A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet MÁSODIK, EGYMÁST KÖVETŐ ALKALOMMAL, IDÉN LEGKÉSŐBB JÚLIUS 28. ÉJFÉLIG kiváltó szurkolóink Fanatics Red taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2019/2020-as szezonra szól.

 

Tagság érvényessége: 2020. május 31.
Tagdíj: 4.000 Ft és official membership lite kiváltása/igénylése (12.500 Ft - 33 font) a megadott határidőig

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

- előjelentkezési lehetőség a kiemelt meccsekre (Liverpool, City, Arsenal, Chelsea)
Csatlakozz ismét Fanatikusok táborába és legyél szurkolói klubunk tagja!

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!