Hová tartunk? Ole, nem ezt beszéltük meg!

A kovetkező írás Solskjaer ígéreteit boncolgatja majd. Hogyan érzetem OGS kinevezése után magam és hogyan érzem magam most. Hogyan alakult át a szemléletem Solskjaer kinevezése óta?

Hello, Ole!



Emlékszem a napra mikor először söröztünk együtt! Ismertük már egymást, de a barátságunk ott kezdődött! Aznap este győztes gólt lőttél a Bayern-nek, akkor még nem beszéltünk arról, valaha menedzser leszel-e, csak örültünk önfeledten.



Jose Mourinho búcsúbulija után, hosszú idő után találkoztunk újra egy bárban. Én egy jó korsó stout mellett ültem mikor odaléptél. "Egy ugyanilyet, és még egyet a barátomnak is, légyszíves!" - szóltál oda a csaposnak!



Felnéztem, és a mosolyodból már sejtettem, mit szeretnél mondani! "Ne is mondd, Boss!"- hisz ez a megnevezése a mindenkori menedzserünknek.



Együtt fogyasztottuk a stout-unkat, miközben boldogan ecsetelted, hogyan tervezed visszavezetni a United-et a PL trónjára és a BL-be. "Az akadémián rengeteg tehetséges fiatal van, ez a United Way! A támadó focinkat egész Európa rettegni fogja a fiatalokkal." - csillogott a szemed az izgatottságtól.  "Megvan a tervem! Aki nem kell a keretbe azt kivágom a keretből!" 



Elfogyott a sörünk és te mentél is dolgozni a jövő Unitedjén! Még kacsintva odabökted, hogy "United Way!" "Szeptemberben találkozunk, drága barátom!"



Az első meccseken, a fellegekben jártam. Támadó foci, ötletes dinamikus támadások! Ekkor azt hittem, megvan SAF méltó utódja. Aztán jött az első gödör, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentősséget, hisz ez nem a te csapatod még, kis szerencsével meg lehetett volna a BL. Sebaj jön a nyár izgatottan várom, hogy valósítod meg a terveidet! "Believe!" - újra értelmet nyert!



Elérkezett a szeptember amikor hívtál, ugyanott ahol a múltkor! "Rendben, most én fizetek!" 



- Ole, ez a keret nekem nem tűnik túl bőnek. Kevés csatárunk maradt. Középen szintén nem túl combos a felhozatal! A védelem papíron jól néz ki, de már most vannak problémák.



"Nekem nem kell erőcsatár, így a belgának mennie kellett, nem akart szélsőt játszani nálam. Középpályára volt egy opció, de engem nem győzött meg a passz mutatóival, amúgy meg itt van Pogba is. Hidd el a keret megfelelő a céljaink elérésére! A fiatalokról meg nem is beszéltem még! Tudod, United Way! Hiszek magamban én sikeres leszek itt! United Way! Februárban találkozunk!" 



Maradtak ugyan kétségeim a találkozó után, de hittem benne magabiztos volt. Telt múlt az idő, a játék döcögött, az eredmények felemásak voltak! Februárban a szokásos helyen ismét találkoztunk!



"Hát ez nem néz ki túl biztatóan, Ole! Bruno nyáron olcsóbb lett volna, akkor nem kellett. Ez az Ighalo meg... Azt mondtad nem akarsz erőcsatárt. A takarítás egyelőre elmaradt, de ez télen nehéz is. Nyárra megoldod!" 



Mosolyogva belekortyolt a sörébe, rám kacsintott! "Tudod, United Way! Sajnos sok a rohadt alma több, mint amire számítottam, de ezt majd megoldom. Létfontosságú igazolások voltak mert szűk a keret. A tervem még mindig megvan, hidd el jó lesz és sikeres leszek a gyors támadó focinkkal pedig leigázzuk Európát"! - sörünk elfogyott ő pedig még az ajtóból visszaszólt! "United Way!" Szeptemberben találkozunk!



A játék továbbra is döcögött, de az eredmények jöttek egy pontig. A PL dobogója rekord alacsony pontszámmal lett meg. A csapat nem nézett ki jól, és az EL menetelés még hátra volt. Az F.A. kupát Ole hibájából elbuktuk, nem rotálta a keretet eléggé. -ezt majd el is mondom neki. Közben bajnok lett a 'pool, egy újabb tőrdöfés. Ole rámírt: "Ne aggódj, barátom az EL-t megnyerjük! Az majd talán enyhíti az idegességedet!" 



Az osztrákok és a dánok elleni meccsen már éreztem, hogy ez nem lesz meg. Jött a Sevilla meccs, és abban bíztam, hogy még utolsó előtti alkalommal összekapja magát a csapat és bejutunk a döntőbe!



Nem így lett, ez az év kudarc így! Sebaj, nyáron végre elkezdi Ole barátom az építkezést és jövőre odapörkölünk!



Szeptember van, Ole hívott találkozzunk. Bennem nagy a düh és a csalódottság. Az építkezés amit ígért továbbra sem kezdődött el. A rohadt almák még mindig a kosárban vannak. A United Way még mindig távol, sőt egyre távolabbnak tűnik. Aztán jött a Crystal Palace elleni meccs... Számomra biztossá vált idén kihagyom ezt a találkozót. Becsapva érzem magam. 



Ole nem ezt beszéltük meg! Merre tartunk?  Ez nem a United Way! Szinte csak az ellent mondást érzem régi barátom szavaiban! Hagyom dolgozni inkább, hátha a találkozóink zökkentették ki!



Remélem a februári találkozót nem kell lemondanom! 


Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!