FÓRUM

Gondoltam írok megint egy blogot, mert a fórum rövid nekem, meg a hozzászólásom elveszne a böllenkedő óvodások szintjén levő kinek nagyobb a micsodája, vagy én vagyok a nagyobb faszagyerek ütésváltásai között.

Én azt gondolom ezt az oldalt a magyarországi  Manchester United szurkolóknak készítette pár általam nagyon nagyra becsült szintén Manchester United szurkoló, leginkább azért, hogy ezen az oldalon együtt szurkolhassunk kedvenc csapatunknak, együtt sírjunk egy-egy gyenge meccs/meccsek után (volt pár ilyen valljuk be) és együtt örüljünk, rekedtre ordítva üvöltsünk a csapatunk sikeréért, amikor óriási szívvel, hatalmas csapatmunkával legyőzzük valamelyik riválisunkat. MU vs City 2:0 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 



Ja és ami a legfontosabb a fórumon mindenki elmondhatja a véleményét, hiszen ezért van a fórum! 



Kérdem én miért baj az ha valakinek nem tetszik a jelenlegi edző vagy egy játékos és ezen véleményét kifejti? Vagy miért kell kígyót békát kiabálni arra, aki pedig kitart és támogatja a jelenlegi edzői teamet és hagyna még időt nekik a munkára? Van ilyen, van olyan és van amolyan, na meg persze emilyen vélemény is, mint ahogyan szurkolóként van a Pista a Jóska a Feri meg Tibi. Egyik kövér a másik kopasz a harmadik nyurga a negyedik meg kicsit debil, de lehet, hogy mind a négyen Manchester United szurkolók a maguk módján.



Szóval nem vagyok egy nagy hozzászóló, leginkább inkább olyan fajta fórum fogyasztó vagyok, aki mindig végig pörgeti a kommenteket  legtöbbször jókat vidulva egyesek hozzászólásán, de az elmúlt hetekben néha egyeseknél elgurult a gyógyszer ami személy szerint nekem nem tetszik. 



Teljesen természetes az, hogy vannak az oldalon Ole fanok meg Ole out fanok, ez így van rendjén! Én csak azt nem értem miért kell egymás torkának ugrani, főleg most, hogy elkezdtek jönni az eredmények? Eddig a sikertelenség a kilátástalanság, az elkeseredettség mindenkit egyben tartott, minden véleményt eggyé formált, most meg amint van játék, eredmény, foci, amint van megint csapat, edző, győzelem, HANGULAT, hirtelen mindenkiből előtör a démoni ösztön, hogy akkor ezt most el kell rontani, ezt fel kell dúlni, ezt nem lehet felhőtlenül élvezni, be kell árnyékolni, be kell mocskolni trágár szavakkal, egymás gyalázásával, politizálással, acsarkodással! 



Hülyék vagytok Ti? Most kellene a leginkább széles mosollyal összeborulni, örülni, fellélegezni, kiengedni, és büszkének lenni! Ehelyett Ti?................



Aki olvasta pár hozzászólásomat vagy esetleg előző blogomat( Az új Brand) a véleményemet ismeri. Nem fogom ecsetelni, hogy Ole miért maradjon, miért kell neki idő és miért jó amit csinál. Aki ezt nem látja az nem látja és kész. Véleményem: MAJD FOGJA! Én már látom egy éve és bízok továbbra is, mert hiszem, hogy Ő a mi emberünk Ő a United jövője!



Hát ez most egy ilyen blog lett......



Frankdrebin    


Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!