Lingard: Mindig tanulunk

Jesse Lingard szerint a United egyesült államokbeli felkészülési tornája, egy nagyszerû lehetõség a fejlõdésre, és Louis van Gaal irányítása alatt, egytõl egyig mindenki élvezi a munkát.


A menedzser által bevezetett új rendszer eddig négybõl négy gyõzelmet eredményezett, egyben az összes játékos azt nyilatkozta, hogy élvezik az új edzési módszereket, melyet Van Gaal alkalmaz.

 

Lingard az utolsó félórára állt be szombaton a Real Madrid elleni 3-1-re megnyert meccsen, melynek köszönhetõen bejutottak az International Champions Cup döntõjébe. Így hétfõn a Liverpool ellen játszanak, és a támadó reméli a képzeletbeli dobogó legfelsõ fokán végezhetnek.

 

"Mindenki igazán élvezi azt a fajta munkát a menedzserrel, amit õ követel tõlünk." – mondta Lingard a MUTV-nek adott nyilatkozatában.

 

"Ebben a felállásban is rendívül felemelõ játszani – több játékos is különbözõ szerepkörbe került, amelyet mindenki próbál elsajátítani. Örülünk, hogy a döntõben lehetünk – ez egy újabb lehetõség a trófea szerzésre."

 

 

A Madrid ellen aratott szombati gyõztes mérkõzésen, több mint 109.000 nézõ elõtt léptek pályára a Michigan Stadium-ban, ami az Egyesült Államokban új rekord nézõszám egy futballmérkõzésen. Lingard azt is elmondta, hogy hatalmas izgalommal tölti el, ha egy ilyen tornán vehet részt.

 

"Ez egy csodálatos élmény. Fantasztikus ennyi ember elõtt játszani és nyerni." – tette hozzá lelkesen.

 

"Úgy éreztük, hogy jó teljesítményt nyújtottunk. Még a cserék után is végig határozott és szervezett volt a játékunk. Jól felépített taktikával kihasználtuk a lehetõségeinket."

 

"Mindenki lelkesen várja a Liverpool elleni döntõt. Jónéhány dolog változott az utolsó találkozásunk óta. Új menedzserünk és néhány új játékosunk is van. Meglátjuk, hogyan végzõdik az összecsapás. Remélem, mi nyerünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!