Neville: Igazolások nélkül nem fog menni

A Manchester United egykori védõje Gary Neville szerint, Van Gaal joggal lehet ambiciózus és úgy érzi, nagyban tud majd javítani a holland tréner a United tavalyi formáján.


Ugyanakkor azt gondolja, világklasszis védõ és középpályás leigazolása nélkül nehéz lesz felvenni a versenyt a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel.

 
"Két-három tapasztalt játékos igazolása nélkül, nem hiszem, hogy a United képes lesz megnyerni a Premier League-t ebben a szezonban"- érvelt Neville.
 
"Mondom ezt annak ellenére, hogy fantasztikus meccseket játszottak a felkészülés alatt, és a Liverpoolt is legyõzték, ez a gyõzelem pedig kétségtelen, hogy nagy lendületet ad a szezonkezdésre. Továbbá,  Chicharito, Rooney, Van Persie és Welbeck, talán a legjobb csatárai a ligának."
 
"De, ha nem tudunk a védelembe és a középpályára tapasztalt játékosokat szerezni, akkor nagyon nehéz lesz versenyben maradnunk az elsõ helyért. A bajnokság megnyeréséhez a Unitednek 2-3 igazi futballcsillag érkezésére lenne szüksége."
 
 
Van Gaal szerint pedig semmilyen más alternatíva nem lehet elõttük, mint hogy megnyerjék a Premier League-t. Neville viszont azt mondja, hogy a Liverpool ellni gyõzelembõl, még nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. A Skysports szakértõje szerint ugyan is, Brendan Rodgers csapata tavaly kiadott magából mindent és az idei szezonban, már a legjobb négy közé jutásuk is kérdées lesz. 
 
"Kizártnak tartom, hogy idén a a Liverpool esélyes legyen a cím megszerzésére."
 
"Egy kisebb csoda volt, amit elértek tavaly és úgy gondolom eljutottak a teljesítõ képességük csúcsára, de a legfontosabb pillanatban visszaestek, és kétlem hogy idén képesek lesznek újra ilyen magasságokban futballozni. Ezzel egyáltalán nem akarom leértékelni a klubot, de úgy gondolom az elõzõ szezonok eredménytelenségébõl kiindulva, hogy a tavalyi csupán egy kiugró teljesítmény volt, és nincs mögötte folyamatos fejlõdési görbe, ami biztató folytatást engedne feltételezni."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!