Neville kedvenc Vörös Ördöge

A klub legendája, Gary Neville a Twitterén folytatott kérdezz-felelek során elárulta, hogy ki a kedvence a Manchester United jelenlegi játékosai közül.


A United korábbi kapitánya az esti Crystal Palace elleni felkészülés közben (a Sky Sports szakértője lesz) időt szakított egy kis eszmecserére a követőivel a közösségi médiában.

 

Neville-t arról kérdezték, hogy szerinte Ole Gunnar Solskjaer csapata megnyerheti-e az FA-kupát, amihez a hónap végén le kell győzni a Leicester Cityt, majd a legjobb négyből is továbbjutni és bekerülni a döntőbe. Emellett pedig felmerült az a kérdés is, hogy ki a kedvence a jelenlegi csapatból.

 

 

"Mason Greenwood" - hangzott az egyértelmű válasza az egykori válogatott játékosnak, aki nagy rajongója a United saját nevelésű fiataljának. "Mason folyamatosan tanul és fejlődik Solskjaer irányításával és az elmúlt hetekben kifejezetten ígéretes teljesítményt mutatott."

 

Neville arról is beszélt, hogy szerinte a jelenleg az első csapatnál edzősködő Darren Fletcher volt a legkevésbé értékelt csapattársa pályafutása során, valamint szót ejtett Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka teljesítményéről is.

 

"Maradj fitt és fantasztikus balhátvéd" - intézte szavait Gary Luke Shaw-hoz, aki fantasztikus formában játszik. Wan-Bissakával kapcsolatban, aki azonos poszton játszik, mint az egykori triplázó csapat legendája a következőt kommentálta: "Szeretem a védekezésben mutatott elszántságát egy az egy elleni szituációkban, de még csiszolnia kell a játékán. Fiatal jobbhátvédként ugyanilyen voltam."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!