Neville: A vezetõ játékosok felelõsséggel tartoznak

A Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya Gary Neville felszólítja a Manchester United vezetõ játékosait, hogy fokozott felelõsséggel tartoznak a csapaton belüli összefogás kialakításában.


Wayne Rooney a közelmúltban vette át Louis van Gaaltól a csapatkapitányi karszalagot, de ugyanakkor, olyan nagy személyiségek távoztak a klubtól, mint Patrice Evra, Rio Ferdinand és Nemanja Vidic.

 
"Robin van Persie, Wayne Rooney, Michael Carrick, Darren Fletcher és Jonny Evans a Manchester United vezetõ játékosai, akik pályafutásuk során már sok mindent elértek, az õ feladatuk, hogy ösztönözzék a társaikat és erõsítsék az öltözõben a összetartozás érzését."
 
 
Neville szerint Louis van Gaal hatalmas tapasztalattal bír és tudja azt is milyen fontos az összetartozás folyamatos fenntartása az öltözõben.
 
"Remek dolog, hogy a United egy kiváló menedzser, egy fantasztikus szakember kezében van, aki már bizonyította pályafutása során hozzáértését. Így õ pontosan tudja, a jó csapatjáték alapfeltétele az erõs összetartás a játékosok között." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!