Neville reagál a Ronaldo pletykákra

Gary Neville szerint Angel di Maria és Radamel Falcao érkezése után nagyobb a lehetõség arra, hogy a Manchester United megszerezze Cristiano Ronaldót.


Miután egyes állítások szerint nem boldog a Real Madridnál, az Aranylabda nyertest, aki három Premier League bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert az Old Traffordon töltött elsõ idõszakában, a visszatérés lehetõségével hozták szóba.

 
Úgy tudni Ronaldót zavarja, hogy Angel di Mariát eladták a Manchester Unitednek, Neville pedig úgy gondolja, hogy ez a rekordigazolás és a kolumbiai támadó, Falcao megszerzése az átigazolási szezon utolsó pillanataiban újra komoly szereplõvé tette a klubot az átigazolási piacon.
 
A Sky Sports szakértõje hat évig játszott Ronaldóval egy csapatban és elmondása szerint néhány hónapja még elképzelhetetlen volt a visszatérés lehetõsége, most viszont már lehetséges.
 
"Nagyjából már egy éve pletykálnak errõl" - mondta Neville a Monday Night Football címû tévémûsorban.
 
"Tavaly nyáron már voltak olyan hírek, hogy Cristiano Ronaldót vagy Gareth Bale-t akarjuk, most pedig azt mondják, hogy Cristiano nem boldog a Madridnál."
 
"Az elõzõ szezonban megnyerték a Bajnokok Ligáját, szóval elérte azt amit akart a Madriddal? Megcsinálta azt amit kitûzött maga elé? Ez az elsõ kérdés."
 
"Szereti Manchestert? Szereti a Unitedet? Igen, ez egyértelmû. Az elmúlt egy-másfél évben egyre többet beszélt arról, hogy hiányzik neki az Old Trafford."
 
"Azt a fogadtatást amit itt kapott, és ahogy a szurkolók viszonyultak hozzá, azt nem sok játékosnál láttam. Eric Cantona és õ minden egyes héten elképesztõ reakciókat váltottak ki a szurkolókból. Mintha valami óriási hit töltötte volna meg a stadiont amikor pályára lépett."
 
 
"Azt kell mondanunk, hogy amit a United tett Di Mariát és Falcaót illetõen az növeli az esélyeket, ez nem kérdés, ugyanis igazi akarást mutattak a világklasszis játékosok megszerzése érdekében és sikerrel jártak."
 
"Három-négy hónappal ezelõtt, amikor itt ültünk, arról beszélgettünk, hogy a Manchester United vajon képes lesz-e világklasszis játékosokat igazolni. Azóta egyértelmû választ adtak erre a kérdésre, ha pedig Ronaldót is meg fogják szerezni..."
 
"Nem mellesleg egy középhátvédre is szükségük lenne."
 
Neville-t lenyûgözte a United 4-0-s gyõzelme a QPR ellen, és élvezte a Di Maria által nyújott sebességet a játékban.
 
Szerinte az új igazolásokkal a klub ismét versenyezhet a bajnoki címért a következõ években de úgy érzi, hogy a védelem törékenysége miatt ebben az évben még nem állnak készen erre a kihívásra.
 
"Szerintem nem fogják tudni megcsinálni, tényleg nem" - válaszolt Neville amikor arról kérdezték, hogy megtudják-e nyerni a bajnokságot.
 
"Idén szerintem a Chelsea és a City a két legerõsebb csapat, a védelmet illetõen pedig problémáik lehetnek amikor majd nagy csapatok ellen játszanak (a Unitednek)."
 
"Nem vagyok benne biztos, hogy minden a rendelkezésükre áll a bajnoki cím megszerzéséhez, de mindenképpen közelebb vannak a célhoz, mint három héttel ezelõtt. A következõ, vagy az azutáni szezon lehet a reális cél, viszont az új igazolásoknak köszönhetõen most legalább már lehet látni a fényt az alagút végén."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!