Gary Neville: Most bizonyíthat a United

A Manchester United korábbi játékosa, Gary Neville úgy érzi, miután véget értek a nemzetközi mérkõzések, a bajnokságban soron következõ ellenfelek alaposan meg fogják vizsgáztatni a csapatot az elkövetkezõ hetekben.


Louis van Gaal soron következõ ellenfele a West Brom lesz hétfõ este, megelõzve a Chelsea és a Manchester City elleni háromesélyes mérkõzéseket.

Neville a ManUtd.com-nak nyilatkozott a HMV Football Extravaganza londoni eseményén, ahol is Ryan Giggs volt az ünnepelt, akit korábbi játékosként elért eredményeiért jutalmaztak, s ezt a sikert továbbiak fogják követni, muszáj is, hiszen jelenleg Mourinho csapata vezeti a Barclays Premier League jelenlegi kiírását.
 


"Úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas lesz" - magyarázta. "Fontos lesz az elkövetkezendõ pár hét, de izgalmas is egyben. A következõ hetekben találkozunk a West Brom, a Chelsea és a Manchester City csapataival, mindhárom igen erõs masszív együttes, úgy gondolom ez remek szintfelmérõ lesz a United számára, kiderül, hogy a csapat ebben a szezonban mit is tud valójában.

"Kemény dolog lesz a Manchester United számára elcsípni egy Bajnokok Ligája helyezést, de mindenképpen nagy siker lenne. Ebben a pillanatban a csapat a negyedik helyen áll, de sokat mozdulhat onnan ez alatt a pár hét alatt. Mi még nem játszottunk egy igazán erõs csapat ellen sem. Tudom, hogy otthon megverni az Evertont az igen nagy teljesítmény, de még nem volt alkalmunk egy igazán kemény meccsen bizonyítani, mint amilyen a Chelsea és a City elleni lesz majd, az ellenük vívott mérkõzés dönti majd el, hol a United igazi helye."

A korábbi csapatkapitány hisz abban, hogy a Unitednek lesz esélye a Chelsea ellen az Old Traffordon október 26-án, a várva várt találkozón.

"Néztem néhány City és a Chelsea meccset és azt kell mondjam, hogy a Chelsea jelenleg a legerõsebb csapat a bajnokságban" - tette hozzá Neville. "Eddig még nem hibáztak. De szeretném azt hinni, hogy a United mindig az a csapat, amelyik le tud gyõzni egy nagy gárdát. Még akkor is, amikor nem voltunk kiválóak, mint a kétezres évek közepén de mindig úgy éreztem, hogy el tudjuk venni az Arsenal veretlenségét, vagy nyerünk Mourinho Chelsea-je ellen, azt hiszem pont Darren Fletcher találatával gyõztünk és akkor sem mi voltunk a favoritok."
 


"Két hét múlva meglátjuk mit hoz majd a játék, de tudom, hogy a United készen fog állni. Azon a héten a Chelsea az európai porondon is érdekelt lesz, így a hétvégi mérkõzés kemény lesz számukra és ezt Mourinho is pontosan tudja."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!