Lingard új szerzõdést kapott és kölcsönbe került

Jesse Lingard aláírta új szerzõdését a Manchester Uniteddel és kölcsönbe került a Derby County csapatához, mindemellett a menedzser, Louis van Gaal el van ragadtatva a játékostól.


Az edzõ le van nyûgözve a 22 éves fiatal elszántságától, ugyanis Lingard egy térdsérüléssel bajlódott sokáig, miután a Swansea City elleni debütáló meccsén megsérült.

 

A fiatal játékos az U21-es csapatban játszott Warren Joyce irányítása alatt, ezután megszületett az egyezség és kölcsönbe került a Championshipben szereplõ Kosokhoz. Lingard két és fél éves szerzõdést ír alá a Vörös Ördögökkel, kiderült tehát, hogy Van Gaalnak tervei vannak a fiatal játékossal.

 

"Jesse végzetesnek mondható sérülést szenvedett a térdén szezonkezdéskor a Swansea City elleni debütáló meccsén" - nyilatkozott a menedzser a United Review-nak.

 

 

"Le vagyok nyûgözve Jesse rehabilitációja alatt mutatott elszántságától és öröm volt látni, hogy újra a pályán robotolt. [Az U21-es Liverpool ellen aratott gyõzelem alkalmával]"

 

Lingard a Derby County hivatalos TV csatornájának adott interjút kölcsönszerzõdésérõl, mely a téli átigazolási idõszak utolsó napján született. Miután az U21-es csapattal a Fulham elleni mérkõzésre készült, a mérkõzést megelõzõen csatlakozott Steve McClaren csapatához.

 

"Egy mérkõzés elõtt álltunk, mikor megszületett a megállapodás a United és a Derby között, szóval ez egy hosszú éjszaka volt számomra" - mondta.

 

"Boldog vagyok, hogy a szerzõdés létrejött."

 

Arra a kérdésre, hogy örül-e annak, hogy szerzõdést hosszabbíthatott a Uniteddel és ezzel kiderült, van jövõje a klubnál, a következõt felelte: "Igen, mindenképpen örülök. A Derby County-nak nyilván szüksége volt rám, ezért döntöttem a kölcsönszerzõdés mellett, a családommal is megbeszéltem a dolgot, szóval úgy gondolom jó döntést hoztam."

 

 

Lingard kölcsönben szerepelt a Kosok elõtt már a Leicester Citynél, a Birmingham Citynél és a Brightonnál is. Az angol U21 nemzetközi csapat fiatal játékosa a Bolton Wanderers ellen mutatkozhat be a Derby színeiben társaihoz hasonlóan, kik szintén kölcsönbe kerültek más csapatokhoz. Ben Amos és Saidy Janko is bizonyíthat a hétvégén Jesse ellenfeleként.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!