Jones óvatos a Newcastle kapcsán

Szerdán a Newcastle otthonába látogat a Manchester United, Phil Jones pedig óvatosságra int a mérkõzés kapcsán egy olyan ellenfél ellen, amely már számos meglepetést okozott ebben a szezonban.


A Szarkák formája hullámvasútszerû utat járt be a 2014/2015-ös szezon során, amelyet jól jellemez, hogy a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham legyõzése mellett becsúszott 10 bajnoki vereség is. Kiszámíthatatlan bajnoki formájuk ellenére a Newcastle hétvégi, Aston Villa elleni gyõzelme figyelmeztetõ jelként hathat képességeiket illetõen, Jones pedig maximálisan tisztában van vele, milyen nehézségek adódhatnak, ha egy csapat a St. James' Parkban vendégszerepel.

 

"Nagyon nehéz ott játszani, különösen esti mérkõzésen" - kezdte a védõ az MUTV-nek.

 

"Hatalmas tömeg a lelátókon, nagy stadion, széles pálya. Mindig trükkös ellenfélnek bizonyulnak, akiktõl idõnként nem tudhatod mire számíthatsz. Talán a kiszámíthatatlanság mellettük szól, úgyhogy óvatosan, de ezzel együtt pozitívan kell hozzáállnunk a mérkõzéshez."

 

 

Az elõzõ szezon ugyanilyen pályaválasztású mérkõzése a két csapat között 4-0-s manchesteri vendéggyõzelemmel végzõdött, Jones elmondása szerint Louis van Gaal legénysége ezt pedig motivációként használhatja, de hozzá tette azt is, hogy a Vörös Ördögöknek legalább egyik szemüket mindig Moussa Sissokon kell tartaniuk, aki a Newcastle középpályájának vezére.

 

"Szerintem Sissoko az egyik legfontosabb játékosuk" - tette hozzá a 23 éves védõ.

 

"Hihetetlen futómennyiséget produkál, agresszív és erõs - valószínûleg õ a kulcsjátékosuk. Megfogunk nézni néhány jelenetet az elõzõ szezonbeli egymás elleni mérkõzésünkbõl, hogy mi volt jó az akkori teljesítményünkben, és mi az, amin változtatni kell. Anélkül tudtuk uralni azt a mérkõzést, hogy igazán jó formában játszottunk volna. Kimentünk a pályára, jól játszottunk és simán nyertünk 4-0-ra. Remélhetõleg sikerül majd most is megismételnünk ezt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!