A hangadó: Juhár Tamás

Juhár Tamás interjút adott a ManUtdFanatics.hu rovatának, amelyben híres magyar emberekkel beszélgetünk és esély latolgatunk a Manchester United aktuális mérkõzése elõtt.


Louis van Gaal legénysége hétfõn este az Arsenal együttesével mérkõzik meg az FA-kupában. Juhár Tamás, a DIGISport oszlopos tagja immáron második alkalommal tiszteli meg honlapunkat. Nagy örömünkre szolgál, hogy a 20-szoros magyar válogatott játékos segítségével vesézhettük ki a játékosok helyzetét, valamint latolgattuk a párosítás esélyeit.

 

 

Mi a véleményed a derbirõl?


Juhár Tamás: Nem is kérdés, egy Man. Utd-Arsenal mérkõzés az egyik legnagyobb, legjobban várt rangadó Angliában. A mostani bajnokság alapján kifejezetten kíváncsian várom, mi lesz a végeredmény.  

 

 

Robin van Persie sérülés miatt nem léphet pályára hétfõn este. Az õ hiányát megérezheti a United?


Juhár Tamás: Az õ hiányában szûkül a variációs lehetõség a Manchester United támadósorában. Az Arsenal ellen biztos, hogy egy igen motivált Van Persie lépett volna pályára, és az õ stílusa nagyon nem ízlett volna a londoniak védelmének.

 

 

Angel di Mariát a legutóbbi két meccsen rendre le kellett cserélni, mert láthatóan elfáradt. Vajon most pihenteti õt a holland mester?


Juhár Tamás: Nagyon érdekes Di Maria helyzete a Manchester Unitedben. Louis van Gaal komoly kihívás elé néz, hogy eltalálja az argentin posztját, ahol jól is érzi magát, és a legtöbbet tud segíteni. Ez még mindig nem történt meg. Sok összetevõ hátráltatja Di Maria beilleszkedését, az idõt meg kell adni neki. Én pont az Arsenal ellen érzem, hogy kijöhet egy nagyon jó teljesítmény tõle.

 

 

Juan Mata látványosan a kispadra szorult az utóbbi néhány hétben. Szerinted mennyivel lehetne kreatívabb a United támadósora, ha ott lenne a csapatban?


Juhár Tamás: Mata egy igazi csapatember, de a Vörös Ördögök játékrendszerében nincs nagyon hely a számára. A 4-2-3-1-es rendszerben Mata-Rooney-Di Maria is együtt játszhatna, elöl pedig Robin van Persie vagy Falcao.

 

 

Ashley Young gyõztes gólt szerzett a hétközi bajnokin a Newcastle ellen. Betudható ez annak is, hogy jól érzi magát ebben a hadrendben?


Juhár Tamás: Young gólja nem a hadrendnek szólt, hanem az óriási szerencsének és a Newcastle védelmi hibájának. De a visszatérése nagyot lendíthet a Uniteden, mert fegyelmezett, motivált és kreatív futballistáról van szó.

 

 

Mit gondolsz Jonny Evans és Papiss Demba Cissé ügyérõl. Mennyire megengedett ez a fajta viselkedés a labdarúgó-pályákon?


Juhár Tamás: Kifejezetten rosszul nézett ki a kettejük között lezajlott csörte, kíváncsian várom mi lesz a következmény.

 

 

A Chelsea, Manchester City, Spurs és a Southampton már kiesett a sorozatból. Amelyik gárda továbbjut, annak nagyobb esélye lehet a végsõ gyõzelemre?


Juhár Tamás: Ez nem is lehet kérdés, favorit lesz az a csapat, amelyik továbbmegy, de az esélyességet aztán el is kell viselni...

 

 

Legutóbbi PL-meccsen Rooney-ék 2-1-re nyertek az Emirates Stadionban. Vajon most is hasonló szoros eredmény várható?


Juhár Tamás: Nagyon furcsa meccs volt õsszel, most sem érzem, hogy valamelyik csapat végig kézben tudná tartani az összecsapást.

 

 

Mi dönthet egyik, vagy másik csapat javára?


Juhár Tamás: Nem számítok egy nagyon nyílt meccsre, úgy gondolom, hogy az dönthet, melyik együttes vállal több kockázatot, és a sztárok közül ki fog ki egy különleges napot.

 


Tippeld meg a végeredményt!


Juhár Tamás: Számszerû eredményre nem vállalkoznék most, szerintem döntetlen lesz.

 

 

A ManUtdFanatics.hu hatalmas köszönettel tartozik Juhár Tamásnak az interjúért!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!