A hangadó: Samuel Luckhurst

A Hangadó rovat szezonbeli első anyagában egy meglepetéssel készültünk, hiszen legnagyobb örömünkre Samuel Luckhurst elfogadta felkérésünket és válaszolt kérdéseinkre.


Samuel a Manchester Evening News Manchester Unitedért felelős írók főszerkesztője és 2014-ben csatlakozott a MEN-hez. Jose Mourinho érkezése óta számos exkluzív interjút készített, rengeteg Vörös Ördögökkel kapcsolatos hír fűződik a nevéhez, legyen szó igazolásokról, vagy a csapattal kapcsolatos témákról. Elsők közt számolt be arról is, hogy a klub érdeklődik Jadon Sancho iránt.

 

Samuel írásban válaszolt megkeresésünkre és kérdéseinkre, amiért rendkívül hálásak vagyunk neki, főleg, hogy mindezt éppen jól megérdemelt szabadsága alatt tette. Köszönjük és innen is jó pihenést kívánunk neki!

 

Cristiano Ronaldoval, Jadon Sanchoval és Raphael Varane-nal a soraiban képes lehet a Manchester United megszerezni a bajnoki címet a szezon végén?

"Igen. Alapvető problémák vannak a csapattal, de a minőség elég jó ahhoz, hogy versenyben legyenek. A legutóbbi bajnok úgy nyerte meg a bajnokságot, hogy problémái voltak a keretében, vagy a kezdőtizenegyében, a Unitednek most pedig fél tucat klasszis játékosa van. Paul Pogba ebben a naptári évben zseniális, irigylésre méltó belső védő párosuk van és David de Gea is visszanyerte formáját."

 

With Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho and Raphael Varane, can Manchester United claim the Premier League title at the end of next season?

"Yes. There are fundamental issues with the squad but the quality of it is good enough to challenge. Recent champions have won the title with squad or first XI issues and United now have half-a-dozen world-class players. Their attack is frightening, Paul Pogba has had an excellent calendar year, they have an enviable defensive partnership and David de Gea has regained form."
 

 

Véleménye szerint mely pozícióban kellene a Unitednek erősítenie?

"Szükségük lett volna egy védekező középpályásra és az, hogy nem szerződtettek ebbe a pozícióba senkit, kulcsfontosságú lehet."

 

In your opinion, which position should Manchester United still needs to be strenghten?
 

"They needed a defensive midfielder and failing to sign one could be pivotal."
 

 

 

Ha tippelnie kellene, melyik három csapat fog a Premier League tabellájának az élén végezni a 2021/22-es szezonban?

"A Chelsea, a Manchester United és a Manchester City."

 

If you had to guess, which three teams will finish on the top of the Premier League table in the 2021/22 season?

"Chelsea, United and City."
 

 

Jó döntés volt a klub részéről, hogy meghosszabbították Ole szerződését?

"Ez elkerülhetetlen volt, de az időzítés nyitva hagy pár kérdést. Igazából nem volt sem jó, sem rossz döntés. Logikus volt és véget vetett a találgatássorozatnak, hogy kap-e Ole új szerződést, de a United menedzserét első sorban a forma alapján ítélik meg és Solskjaer szerződése nem végi meg a pozícióját."

 

Was it good decision for the club to extend Ole’s contract?

"It was inevitable but the timing leaves them open to ridicule. It was neither a good nor a bad decision. It was logical and ended the topic of whether he would get a new contract, but the United manager is judged mainly on form and Solskjaer’s contract does not safeguard his position."


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!