Will Keane tündökölni akar

A United fiatal csatára, Will Keane azt reméli, hogy figyelemre méltó formája és teljesítménye jelenlegi kölcsön-klubjánál, a Sheffield Wednesday-nél segíteni fog régi álma valóra válásában: rendszeres lehetõség a Manchester United kezdõjében.


Az angol U21-es válogatott csatár még Sir Alex Ferguson keze alatt mutatkozott be a felnõttek között, a 2011-es Blackburn Rovers elleni mérkõzésen léphetett pályára. Reményei szerint sikerül ezt a számot [pályára lépései a kezdõben] tovább növelnie a következõ szezontól kezdve.

 

Annak ellenére, hogy ikertestvére már nincs a klubnál [a Burnley gárdájához került], Keane célja a kölcsönszereplése során csakis az, hogy megmutassa Louis van Gaalnak a saját képességeit. Mindeddig 3 gólt szerzett 10 pályára lépése alatt a Baglyoknál.

 

"Eddig nagyon élveztem itt lenni" - nyilatkozta a csatár a Hillsborough-ba való kerülésérõl. "Rendkívül értékes tapasztalatokat szerezhettem itt, hiszen eddig minden egyes mérkõzésbõl ki tudtam venni a részem. Természetesen ezért is jöttem - minél több meccset tudni a lábamban és minél több tapasztalattal gazdagodni."

 

"Talán az itteni lét jobban tükrözi a valóságot, hiszen a Unitednél néha bekerülsz abba a kis buborékba - védettséget élvezel. Csupán néhány klub tud hasonló lehetõségeket nyújtani saját játékosainak és néha jól esik kihasználni ezeket. Itt másabb dolgokat tapasztaltam, de nem volt gond hozzászokni. Élveznem kell a kihívást."

"A célom lehetõleg visszakerülni a Unitedhez és befolyással bírni a dolgok menetére. Ezt tûztem ki magamnak. A szezon végéig itt leszek [kölcsönben] és mindent bele akarok adni. Remélhetõleg sikerül majd jól játszanom, gólokat szereznem, hogy majd a szezon végén újra tudjam gondolni a helyzetem."

 

"Elsõdleges célom sikereket elérni a Premier League-ben, lehetõleg a United színeiben, de ehhez elõször látnom kell a keret alakulását május után és beszélni a menedzserrel, hogy legyen egy kiindulási alapom."

 

"Az itteni jó teljesítményemmel elismerést tudok kivívni magamnak. Gyakran beszélek Warren Joyce-szal, hiszen õ mindig figyelemmel tart minket, megnézi a mérkõzéseket, amiken pályára lépek és utána mindig elbeszélgetünk kicsit. Tippeket ad nekem, hogyan lehetnék még jobb, mikre figyeljek oda és ezek a beszélgetések sokat segítenek nekem. Jó érzés tudni azt, hogy õk [az edzõk] figyelnek rád."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!