Kölcsönjátékos szemle: Savage fontos győzelemhez segítette a Forest -et

Bár a válogatott szünet a végéhez közeledik, nem minden kölcsönjátékosunk számára állt meg a klubszezon, hiszen Charlie Savage a Forest Green Rovers színeiben pályára lépett.


Savage - aki visszautasította a walesi U21-es válogatott meghívót, hogy segítsen a Forest Green-t a League One-ban tartani - kulcsszerepet játszott abban, hogy Duncan Ferguson csapata hatalmas győzelmet aratott a feljutásra esélyes Sheffield Wednesday ellen.

 

Savage kezdőként lépett pályára a Rovers színeiben a „The New Lawn”-ban, és 94 percet játszott, csak a hosszabbításban cserélték le.

 

Jordon D'Andre Garrick a 35. percben szerezte meg a vezető gólt, amikor közelről a kapuba csavart és ez a befejezés végül elég volt ahhoz, hogy a házigazdák értékes három pontot szerezzenek.

 

A fiatalembert Cameron Dawson mesés mentése akadályozta meg, hogy gólt szerezzen, de továbbra is fáradhatatlanul dolgozott az ügy érdekében.

 

Amikor Savage visszautasította a lehetőséget, hogy a walesi U21-es válogatottat képviselje, kifejezte, hogy segíteni szeretne csapatának elkerülni a kiesést.

 

 

"Nagyon élvezem a Forest Greennél töltött időt és mindent bele akarok adni, hogy segítsek a pontokért harcolni" - mondta.

 

"Szeretném meghálálni a tiszteletet és a lojalitást a játékosok, edzők és a személyzet hihetetlen csoportjának, akik minden nap mindent megtesznek ezért a klubért."

 

Ezt szombaton minden bizonnyal megtette és mind ő, mind a Forest Green többi játékosa reméli, hogy a Wednesday elleni diadal katalizátorként hathat a szezon végi rohanásban.

 

A hétvége másik kölcsönjátékosa Joe Hugill volt, aki végigjátszotta a 90 percet az Altrincham csapatában, amely 1-0-ra legyőzte a Southend Unitedet a J. Davidson Stadionban.

 

Regan Linney egy késői büntetőt harcolt ki, majd értékesített, amivel a hazaiak győzelmet szereztek és feljöttek a National League tabellájának 13. helyére. Az Altrincham holnap (kedden) újra pályára lép, a második helyen álló Notts County-t fogadja.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!