Giggs: Rooney kiválóan fog teljesíteni

A United legenda reméli, sikerre éhesen tér vissza a Spurs ellen csapattársa.


Ryan Giggs szeretné, ha Wayne Rooney visszatérne vasárnap, a Tottenham elleni bajnoki mérkõzésen.


A Vörös Ördögök csatára kihagyta az utolsó két találkozót, miután a West Brom elleni 2-1-re megnyert mérkõzés végén boka sérülést szenvedett.

 

 



Március óta a West Brom elleni találkozóig kellett várni, mire Rooneynak sikerült akciógólt elérnie, azonban Giggs elmondta, a támadó ég a vágytól, hogy visszatérhessen és ismét gólokat szerezhessen, túllépve góltalansági szériáján.

"Wayne egyelõre még sérült, de remélem vasárnap visszatérhet" - mondta a walesi középpályás a Sky Sports News-nak.

"A bokájával volt probléma a West Brom elleni meccsen, melyen õ volt a meccs embere. Sajnos megsérült, de egyre élesebb és egyre erõsebb lesz, így nagyon remélem visszatérhet vasárnap."

Giggs az egyetlen játékos, aki minden Premier League szezonban szerepelt és gólt lõtt, ráadásul a Tottenham elleni mérkõzésen ha pályára lép, az lesz a 600. bajnoki szereplése.

A 37 éves veteránnak idén lejár a szerzõdése, de szeretnének hosszabbítani vele, hisz ebben a szezonban is már 11 alkalommal kezdett csapatában, így talán még kiterjeszti Old Trafford-i karrierjét egy újabb szezonnal.

 

 



"Mindig azt mondtam, három dolgot figyelek, kapjak lehetõséget, egészséges legyek és élvezzem a dolgot. Jelenleg mindegyik teljesül, így mindenképp tudok játszani."

"Az elmúlt 2-3 szezon végén mindig visszanéztünk a mögöttünk hagyott idényre és azon gondolkoztunk, mit csinálok majd jövõre, képes leszek-e még teljesíteni, de ebben az évben nem így van. Jelen pillanatban sokkal jobban élvezem a játékot, mint valaha."

A United két pontos elõnnyel áll az angol bajnokság élén úgy, hogy két mérkõzéssel kevesebbet játszott, mint a városi riválisa, akik legelõl vannak a második helyért folyó küzdelemben.

Bár a játék hagy kívánni valót maga után, a Vörös Ördögök mégis veretlenül vezetik a bajnokságot, de Giggs szerint a Chelsea elõzõ hetekben mutatott szenvedése ellenére is az utóbbi évek legnyitottabb bajnoksága az idei.

"Mint csapat, tudunk még fejlõdni, de boldogok vagyunk azzal, ahol most tartunk és örülünk a teljesítményünknek. Ez egy nagyon erõs bajnokság, idén bárki bárkit megverhet. Ilyenre az utóbbi 10-15 évben nem volt példa."

"Talán nem a legjobb a játékunk, de mindig megoldjuk a feladatot, tapasztalatunk megvan ehhez és kiváló védelemmel rendelkezünk. De reméljük a szezon hátralévõ részében jobbak leszünk."

"Senkit nem írhatsz le a bajnokságban, mert ha valakinek van egy 8-10 meccses gyõzelmi sorozata, egybõl az élen lehet, mivel a többiek biztosan fognak pontokat hullajtani, mert bárki képes legyõzni bárkit. Láttam már idén sok furcsa eredményt."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!