Dawson megszakítaná a United sorozatát

Michael Dawson szerint a Spursnek jó esély van rá, hogy megszakítsák a Manchester United veretlenségi sorozatát, amikor vasárnap összecsapnak a White Hart Lanen.


Annak ellenére, hogy közel sem játszanak csúcsformában, a United jelen pillanatban két pontos elõnnyel vezeti a Premier League tabelláját, méghozzá úgy, hogy idén még nem találtak legyõzõre a bajnokságban.

 

Azonban hosszú idõ után egy olyan ellenfélre akadhatnak Harry Redknapp Tottenhamje személyében, akik veszéllyel lehetnek erre a sorozatra, ugyanis a londoniak védelme a korábbinál is jobban zár mostanság, ugyanis legutóbbi három mérkõzésükbõl kettõt kapott gól nélkül hoztak le, támadásban pedig híresen erõsek a Sarkantyúsok.

 

Még akkor is, ha a két csapat õszi, októberi összecsapásán elhallgattatta a támadóalakzatot a Vörös Ördögök hátsó sora, így 2-0-s vereséget szenvedtek. Bár az utóbbi idõben elég rossz eredményeik születtek a 18-szoros bajnokcsapat ellen, Dawson úgy érzi, most véget vethetnek a negatív sorozatnak, és legyõzhetik az aranyéremre jelenleg leginkább esélyesnek tartott manchesterieket.

 

 

"Miért ne?" - tette fel a kérdést egészen egyszerûen Dawson, amikor arról kérdezték a The Sun-ban, vajon a Spurs megszakíthatja a Manchester United veretlenségét.

 

"Igen, nagyon jó sorozatot futnak, és remek formában vannak, ezért is állnak a tabella élén. Remélhetõleg vasárnap azonban már nem lesznek veretlenek, és mi leszünk az elsõ csapat, amely legyõzi õket az idén."

 

"Fantasztikus szezont futunk idén, de mi olyan csapat vagyunk, akik elakarnak érni valamit a szezon végére. Az elõzõ szezonban az volt a célunk, hogy a top négyben végezzünk, ez pedig sikerült is."

 

"Most már azt akarjuk, hogy egy évrõl-évre folyamatosan sikerüljön, mint a Manchester Unitednek, az Arsenalnak vagy a Chelseanek. Azonban nem akarunk csak ennyivel megelégedni."

 

"Trófeákat akarunk nyerni, amely jelen esetben a bajnoki címet jelenti. Szeretnénk harcban lenni az aranyéremért évrõl-évre. Ahhoz viszont, hogy ez sikerüljön, meg kell vernünk az olyan csapatokat, mint a United."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!