Mourinho: Mindent megnyertem a Uniteddel amit lehetett

José Mourinho kijelentette, megfelelt a felé támasztott elvárásoknak a Manchester Unitednél és az Old Traffordon töltött időszakában mindent megnyert, amelyre lehetősége nyílt.


A Tottenham menedzsereként történő manchesteri visszatérését megelőzően Mourinho azt állítja, neki soha nem volt problémája a Uniteddel és minden tőle telhetőt megtett azért, hogy trófeát szerezzen a csapattal.

 

Mourinho két és fél évet töltött el a Vörös Ördögök kispadján, amely időszak alatt megnyerte az Európa-ligát és a Ligakupát is, illetve volt egy bajnoki és egy FA-kupa ezüstérme is.

 

Harmadik szezonjára összecsaptak feje felett a hullámok és távozott, de amikor a Spurs menedzsereként tavaly decemberben visszatért az Álmok Színházába, a szurkolók meleg fogadtatásban részesítették.

 

A portugál szakember szerint ő mindent megtett, amely számára lehetséges volt a klubnál töltött ideje során.

 

 

"Én erre számítottam, soha nem volt problémám a klubbal" - mondta, amikor a manchesteri szurkolók reakciójáról kérdezték.

 

"A szurkolók tudják, hogy én minden tőlem telhetőt megtettem."

 

"Megnyertem a csapattal, amit meglehetett, azt pedig nem sikerült, amit nem lehetett. Mindent beleadtam, az életemet, a professzionalizmusomat is, mint ahogy mindig."

 

"A klubon belül sok életre szóló barátságot kötöttem és rengeteg lenyűgöző emberrel találkoztam. Csak jó érzéseim vannak, amit 90 percre majd el kell felejtenem, mert a mérkőzés ideje alatt ők is és én is nyerni akarok majd. Ilyen a futball."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!