Lingard eltökélt, hogy bizonyítson a Unitedben

Jesse Lingard eltökélt, hogy bizonyítsa milyen értéket képvisel a Manchester United számára, miután egy sérülés elvette a lehetõséget tõle, hogy Louis van Gaalt meggyõzhesse.


Miután kölcsönadásra került és fizikálisan megerõsödött, az elõzõ szezonban úgy tûnt, hogy a 22 éves játékos végre megkapja esélyét, hogy megcsillantsa képességeit az Old Traffordon.

 

Van Gaal meg is adta a debütálás lehetõségét Lingardnak a Manchester United tavalyi, Swansea City ellen szezonnyitóján, azonban Ashley Williams elkésett becsúszása röviddé tette délutánját.

 

Amikor a szélsõ hat hónappal késõbb visszatérhetett a pályára sérülésébõl, már a Derby Countynál játszott kölcsönben a Championshipben, amely csak még eltökéltebbé tette, hogy egyedüli Vörös Ördögök mezében lejátszott mérkõzését újabbakkal fejelhesse meg.

 

Lingard ehhez egyértelmûen egyre közelebb kerül a Cseh Köztársaságban, ahol az U21-es Európa-bajnokságon az õ stílusos góljának köszönhetõen gyõzte le Anglia Svédországot.

 

"A Man Unitednél szeretnék maradni, és ott szeretnék újabb mérkõzéseken pallérozódni" - kezdte Lingard.

 

"Majd meglátom, mit mond a menedzser velem kapcsolatban, amikor visszatérek. Mindig is a Man Unitedben akartam játszani, és továbbra is ilyen ambícióim vannak."

 

 

"Balszerencsés voltam, hogy megsérültem az elõzõ szezon kezdetén, és már soha nem tudhatom meg, hogy hol tartanék, ha akkor nem sérülök meg."

 

"Ha ilyen gólokat tudok szerezni, az segíthet. Az ilyenek növelik az ázsiódat, és más csapatok is látnak téged a Man United mellett. Ez csak jót tehet számomra."

 

"Az elõzõ szezonban tartottam a kapcsolatot Louis van Gaallal, és sokat beszéltem az U21-es csapat edzõjével is. Tanácsokkal segített, és önbizalommal töltött el."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!