A túra ma indul

Ma délután Louis van Gaal csapata útra kel, hogy az Egyesült Államokban részt vegyen négy mérkõzésbõl álló felkészülési túráján.


A Vörös Ördögök repülõje a koradélutáni órákban indul meg Amerikába, ahol a klub címvédõként fog pályára lépni az International Champions Cup sorozat keretein belül. Van Gaal tanítványaira négy mérkõzés vár a túra során. Elsõként a mexikói Club America (július 17.), majd következik a San Jose Earthquakes (július 21.), ezután a Barcelona (július 25.) és végül a PSG (július 29.).

 

 

United szurkolói elõször láthatják a pályán a csapat új igazolásait, Memphis Depayt és Matteo Darmiant Seattle-ben a Club America ellen. Memphis már a csapattal edzett az elmúlt héten és pénteken hivatalosan is bemutatták a klubnál. Darmian pedig szombaton érkezett és már alig várja, hogy játszhasson. 

 

Az MUTV nézõi minden mérkõzést élõben láthatnak, de elutazik a stábbal a manutd.com három riportere is, Gemma Thompson, Mark Frogatt és Nick Coppack, hogy a túra során folyamatosan friss híreket kapjunk a csapatról. Tudósítani fognak a táborból, interjúk fognak készülni a játékosokkal és a stábbal arról, hogy hogyan telnek napjaik a felkészülés során. 

 

A szurkolók emellett folyamatosan friss híreket kaphatnak a klub hivatalos Twitter oldalán és Instagramon is. A magyar rajongók pedig élõben követhetik a felkészülési mérkõzéseket a Fanatics TV-n és a Digi Sport 1-en. (Az elsõ két mérkõzést már biztos, hogy láthatjuk a Digin élõben.)

 

Menetrend:

United vs Club America, CenturyLink Field, Seattle
Július 18. szombat, magyar idõ szerint 05:00 (Helyi idõ: Július 17. péntek, 20:00)

United vs San Jose Earthquakes, Avaya Stadium, San Jose
Július 22. szerda, magyar idõ szerint 05:00 (Helyi idõ: Július 21. csütörtök, 20:00)

United vs Barcelona, Levi’s Stadium, Santa Clara
Július 25. szombat, magyar idõ szerint 22:00 (Helyi idõ: Július 25. szombat,13:00)

United vs Paris Saint-Germain, Soldier Field, Chicago
Júluis 30. csütörtök, magyar idõ szerint 03:00 (Helyi idõ: Július 29. szerda, 20:00)

 

A játékosok is nyilatkoztak a túráról:

 

Luke Shaw: "Úgy gondolom, hogy a túra nagyon fontos számunkra, hogy megismerhessük egymást és megtanuljunk csapatban játszani. Úgy gondolom, hogy azok a játékosok, akik velünk tartanak és már résztvettek ilyen felkészüléseken mind egyet értenek velem. Az újaknak pedig tudjuk, hogy milyen nehéz lehet egy új klubnál, de mi segítünk mindenkinek."

 

Tyler Blackett: "Hatalmas élmény volt számomra a tavalyi felkészülés. Megtapasztalhattam, hogy milyen hatalmas klubhoz is tartozom. Azon társaimmal, akikkel még csak most kerültünk be a felnõtt csapatba nem vártuk, hogy az amerikai szurkolók ismerjenek minket. De õk tudták a nevünket, tudták, kik vagyunk. Hihetetlen volt. A túra segít abban, hogy megismerjük egymást és megtanuljunk együtt együtt játszani. Résztvenni a túrán mindig nagy lehetõség, mert fejlõdni akarok.

 

Juan Mata: "Hihetetlen volt látni tavaly, hogy mennyi szurkoló várt minket Amerikában. Ráadásul olyan remek csapatok ellen játszhattunk, mint a Real Madrid és nekünk több szurkolónk volt ott, mint bármely más csapatnak. Úgy éreztük, hogy az egész Egyesült Államok velünk van. Nagyon jó érzés azt tapasztalni, hogy az amerikai rajongók mindent tudnak a csapatról és annak történelmérõl is. Nagyon megszerettük õket és köszönjük nekik a támogatást. Remélem sokukkal sikerül találkozni idén nyáron is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!