Mata érzelmes búcsúja

Juan Mata érzelmes búcsúüzenetet intézett a Manchester United szurkolóihoz, mivel közel 8 és fél év után távozik az Old Traffordról.


A rendkívül népszerű középpályás mindenki számára hiányozni fog, de sok sikert kívánunk neki a továbbiakban és kíváncsian várjuk, hogy hova sodorja az élet. A spanyol játékos rengeteg különleges emléket visz magával a Vörös Ördögöknél töltött időkből és rendkívül büszke arra, hogy a United mezét viselhette.

 

"Eltartott egy darabig, amíg meghoztam ezzel a változással kapcsolatban a döntésemet. Ez egy olyan üzenet, amit nem gondoltam az elmúlt évek során, hogy egyszer majd meg fogok írni, de sajnos minden jónak vége szakad egyszer és a Manchester Unitednél töltött időm a végéhez ér."

 

"Lehetetlen írásban kifejezni azokat az érzéseket, amiket az elmúlt hetekben átéltem, de összefoglalva azt szeretném mondani, hogy én vagyok a világ legbüszkébb embere, hogy ezt az egyedülálló klubot képviselhettem az elmúlt 8 és fél év során."

 

"Ez olyas valami volt, amiről kiskoromban még csak álmodni sem mertem, mert olyan távolinak tűnt egy kisgyerek szemszögéből nézve az egész. Akkor elképzelhetetlen volt számomra, hogy egy nap majd a futballtörténelem egyik legjobb klubjában játszom majd, ami végül minden képzeletemet felül múlta."

 

"Hálás vagyok miközben ezeket a sorokat írom. Hálás vagyok a dolgokért, amiket megéltem pályafutásom során és mint egy kisgyerek, izgatott vagyok, hogy mit hoz még számomra a jövő. A szenvedélyem biztos, hogy változatlan marad, ahogy bennem él mai napig az a kisgyerek, aki egykor még csak álmodozott minderről."

 

 

"Nem is lehet kérdés, hogy szeretnék köszönetet mondani minden dolgozónak, aki a klubnál dolgozik, mert különlegessé teszik ezt a helyet. Szeretnék köszönetet mondani minden menedzsernek, csapattársnak, akivel az itt töltött időszak alatt találkoztam. Sajnos nem ez volt a legjobb korszak a klub történetében, de csodálatos emlékeket szereztem utam során trófeák és együtt töltött pillanatok formájában, melyek örök emlékek lesznek számomra."

 

"Köszönök mindent! Hiányozni fogtok!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!