Jones ma pályán lehet

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya elmondta, Phil Jones a mai, Litvánia elleni utolsó EB-selejtezõn - Louis van Gaal nagy örömére - a kezdõcsapatban kaphat helyet.


A válogatott szünetet megelõzõen a holland szakember arról nyilatkozott, nagyon szeretné, hogy Phil Jones pályára lépjen a nemzeti csapatban, mert ez a 23 éves játékosnak sokat segítene abban, hogy erõnlétén javítani tudjon azt követõen, hogy a közelmúltban felépült egy enyhe trombózisból, ami miatt egyelõre keveset játszhatott ebben a szezonban.

 

"Mindig megtisztelõ a válogatottban játszani" - mondta Van Gaal az MUTV-nek ebben a hónapban. "Neki szüksége van meccsritmusra, ezért nagyon örülnék, ha játszana az angol csapatban, mert ez segítene neki. Ez nagyon fontos."

 

Anglia már kijutott az E-csoportból az Európa-bajnokságra, ám a csapat megpróbálhatja, hogy 10 mérkõzésbõl tizet nyerjen. Hodgson úgy tervezi, sok változás lesz a kezdõcsapatban, a csapatkapitány az Evertonban játszó Phil Jagielka lesz. A United két játékosa, Michael Carrick és Wayne Rooney is kisebb sérülés miatt hagyja ki a találkozót, hiszen a sorozat ezen szakaszában nem érdemes már kockáztatni.

 

 

"Phil Jagielka lesz a kapitány és Gary Cahill is helyet kap" - nyilatkozta Hodgson. "Elengedtük James Milnert, míg Michael Carrick nem bevethetõ, ráadásul Jack Wilshere is megsérült, így Jonjo Shelvey léphet pályára. Jamie Vasrdy játszott az elõzõ találkozón, de számítunk rá ma is, ha nem is az elejétõl, de a meccs bizonyos szakaszában mindenképp."

 

"Abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy a pénteki mérkõzésen nem lett újabb sérültünk. Nagyon érdekes csapatunk lesz Phil Jagielka vezérletével, egy fiatal csapat, de olyan játékosokkal, akikben hiszünk. Tudjuk, hogy amennyiben nyerünk, 100%-os sorozatot hozhatunk."

 

"Olyan csapattal játszunk, amely szintén nyerni akar és jól is képes játszani mûfüvön, mert ilyen talajon kell ma fellépnünk, szóval ez egy megoldandó feladat lesz, de készen állunk rá és mindent megteszünk, hogy meglegyen a hibátlan rekord."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!