Van Gaal: Martialban és Lingardban nagy lehetõségek rejlenek

Louis van Gaal az MUTV-nek adott exkluzív interjújában elmondta, hogy milyen lehetõségeket lát fiatal játékosaiban, Martialban és Lingardban.


Martial már többször megmutatta a szezon során, mióta eligazolt a Monaco csapatától, hogy mire is képes csatárposzton, szombaton pedig az Everton elleni 3-0 alkalmával a szélen is megcsillogtatta tudását. A fiatal tehetségtõl nem állt távol a poszt, hiszen a francia válogatott Dánia elleni találkozóján is szélsõként kapott lehetõséget.

 

A United nevelés, Jesse Lingard csereként lépett pályára a Goodison Parkban és teljesítménye alapján a menedzser úgy döntött, hogy õ is a moszkvai utazó keret tagja lesz. Louis van Gaal köztudottan nagy rajongója a multi-funkciós játékosoknak és nagyon úgy tûnik, hogy elégedett a két fiatal teljesítményével.

 

"Véleményem szerint Martial négy pozícióban is képes játszani" - mondta a fõnök az MUTV-nek. "Játszhat a balszélen, jobbszélen, játszhat csatárként és a 10-es posztján is megállja a helyét. Ha jók az emlékeim a Monacoban például balszélen játszott. Ezért is tettem oda az Everton ellen és azért is, mert Coleman ott játszik. Õ egy remek jobbhátvéd, de Anthony remekül megállta a helyét vele szemben."

 

 

"Lingard Juan Mata versenytársa, de ellenfele lehet Wayne Rooneynak és Ander Herrerának is. De játszhat a bal oldalon is, ahol pedig Memphis Depay vetélytársa lehet."

 

"Itt nevelkedett a kezdetektõl fogva és az amerikai túrán is kiemelkedõen teljesített, emlékezzenek csak vissza a Barcelona elleni mérkõzésre. Remekül játszott és gólt is szerzett. Sokszor mondtam, hogy meg kell várni a megfelelõ pillanatot és lehet, hogy ez a pillanat számára most elérkezett."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!