Lingard boldog elsõ United gólja miatt

A Manchester United középpályását, Jesse Lingardot hatalmas boldogság töltötte el, miután szombaton sikerült élete elsõ, s a United vezetõ gólját megszereznie a West Bromwich ellen.


Az Akadémiát gyakorlatilag is kinövõ fiatal játékos örül annak, hogy a mai napig gyermekkori csapatában játszhat. Minden egyes mérkõzés után egyre nagyobb önbizalommal rendelkezik, fõleg, hogy már zsinórban hét mérkõzésen pályára léphetett a felnõtt csapatban.

 

"Igen, ez egy valóra vált álom" - mondta Jesse a ManUtd.comnak góljáról.

 

 

„A közelmúltban is voltak helyzeteim, de sajnos a befejezéssel mindig meggyûlt a bajom. Viszont most sikerült, nagyon jól jött ki a lépés és gól lett belõle. Igazán boldog pillanat volt ez nekem a karrieremben.“

 

"Hatalmas és õszinte boldogság volt, melyet együtt élhettem meg a családommal. Édesanyám, édesapám, a testvérem és a barátnõm is itt voltak a meccsen, akik egytõl egyig United szurkolók és nagyon büszkék voltak rám."

 

 

"Az önbizalmam folyamatosan nõ. A menedzser bizalmat szavazott nekem több szörnyen fontos meccsen is. Hitt bennem és ezért természetes, hogy az önbizalmam is rendben van."

 

Miután a játékos ízelítõt kapott a felnõtt csapat életébõl, eltökélt szándéka tovább fejleszteni és tovább építeni a jó formáját, s bent szeretne maradni Louis van Gaal kezdõ csapatában.

 

 

"Három hónapot várnom kellett erre az esélyre, sok mérkõzést a lelátóról néztem, ezzel is tanulva. Szóval roppant türelmesnek kellett lennem és nagyon keményen kellett dolgoznom, de meg lett a munkám gyümölcse."

 

 

"Most pedig nagyon következetesnek kell lennem, ami a teljesítményemet illeti. Ahogy a menedzsert ismerem, õ ezt szereti. Hogyha tudom folytatni ezt a vonalat, amelyen most haladok, akkor nem lehet baj, akkor az nagyszerû lesz nekem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!