Lingard örül a jég korai megtörésének

Jesse Lingardot lenyûgözte, hogy õ szerezhette a Manchester United elsõ gólját a Stoke City ellen, kedden este az Old Traffordon.


A 23 éves játékos Cameron Borthwick-Jackson remek beadásából, közelrõl fejelt gólt, mielõtt Anthony Martial parádés gólja, illetve Wayne Rooney remek összjáték után bepasszolt góljával kényelmesen megnyerték volna a Fazekasok elleni bajnokit.

 

A mérkõzést követõen Lingard, menedzseréhez hasonlóan, igyekezett kihangsúlyozni a korán megszerzett vezetés fontosságát a gyõzelem tekintetében:

"Ez hatalmas. Megnyugtatta a szurkolókat, a menedzsert és minket is."

 

"Csodálatosan kezdtünk, és ahogy megtudtuk szerezni az elsõ gólunkat, magabiztossá váltunk, hogy sikerülni fog a másodikat és a harmadikat is. Gólokat kell szereznünk, és támadnunk, és tényleg szórakoztatni a közönségünket. Amikor ezt megtudjuk tenni, könnyebbé tesszük magunknak a mérkõzést, úgyhogy szerintem ezt az utat kell most folytatnunk."

 

 

A saját nevelésû középpályás a többi gólszerzõt is méltatta a MUTV-nek:

"Ha folyamatosan eljuttatjuk a labdát Anthonynak, akkor nagyon nagy dolgokra képes. A Liverpool ellen szerzett gólja óta tudjuk, mit tud hozni a csapat játékába - sebesség, erõ és hatalmas gólok lakoznak benne."

 

A csapat kapitányáról, Wayne Rooneyrõl így vélekedett:

"Õ mindig képes gólokat szerezni, jó példával jár elõ a csapatnak. Hét gólt szerezni hét mérkõzésen nagyszerû mérleg, és remélhetõleg meglesz neki a nyolcból nyolc is."

 

A Stoke elleni mérkõzés volt az elsõ megmérettetés a Vörös Ördögök elõtt álló sûrû februári hónapban, amely során a Premier League mellett Európa-liga és FA-kupa összecsapások is várnak rájuk, Lingard azonban úgy érzi, önbizalommal telve várhatják az elõttük álló heteket azt követõen, hogy jól kezdték ezt a naptári évet.

 

"Ez egy ideális kezdés volt egy olyan sorozat elõtt, amely most vár ránk" - tette hozzá.

 

"Mindig az adott mérkõzésre szabad csak koncentrálnunk, de most nagyon élvezzük a játékunkat, és remélhetõleg a Chelsea ellen is sikerül majd gyõznünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!