Lingard nagyszerû hetére építene

Két mérkõzésen két vezetõgól, köztük egy, a Manchester United Év gólja címre is esélyes találat, tehát az biztos, hogy Jesse Lingardnak nem volt éppen rossz hete az elõzõ.


A szélsõ szerezte az elsõ gólt a múlt keddi, lehengerlõ 3-0-s Stoke City elleni gyõzelem alkalmával az Old Traffordon, majd vasárnap vezetéshez juttatta csapatát egy felsõ sarokba zúdított, fordulásból szerzett lökettel is a Chelsea ellen a Stamford Bridge-n.

 

Lingard nagyon örül "ösztönszerû" befejezésének, bár késõbb elárulta, góljának fénye elveszett, köszönhetõen Diego Costa késõi egyenlítésének.

 

Mindazonáltal, a 23 éves játékos eltökélt, hogy építsen az elmúlt hét személyes szempontból emlékezetes napjaira, és elmondása szerint folytatni kívánja erõs formáját, amelyet sérülésébõl való visszatérése óta láthatunk tõle.

 

"A menedzser elmondása szerint kezdek visszatalálni ahhoz a formához, amit látott tõlem a sérülésem elõtt, ezért nem szabad megállnom egy pillanatra se" - kezdte Jesse a ManUtd.com-nak.

 

"Nagyon elégedett voltam a befejezésemmel, egyszerûen egy ösztönszerû fordulás volt, amelyet követõen meglõttem a labdát. Nagyszerû érzés volt, de végül nem ért három pontot."

 

"Eléggé közel voltunk hozzá, és egész mérkõzésen keményen is dolgoztunk ezért. Nagyon hajtottuk a három pontot, de aztán pont a meccs vége elõtt kicsúszott a kezeink közül."

 

 

Van Gaal ebben a szezonban néhány kulcsfontosságú mérkõzésen is bizalmat szavazott a saját nevelésû játékosnak, a középpályás pedig rászolgálva erre többször is jó teljesítménnyel hálálta ezt meg, amelyre a legjobb példa éppen a vasárnap szerzett találata. Lingard szerint a nagy mérkõzések által jelentett kihívások olyan dolgok, amik inspirálják az embert, hozzátéve, hogy mindenki szeretné kivenni a részét a csapat sûrûnek ígérkezõ februári programjából.

 

"Nagyon jól éreztem magamat a Chelsea ellen" - tette hozzá.

 

"Az elsõ pillanattól kezdve sokat lehetett nálam a labda, és megpróbáltam eseményeket elõidézni, és szerencsére sikerült is gólt szereznem. De mi a három pontot akartuk megszerezni."

 

"Nagy kerettel rendelkezünk, és most pedig rengeteg mérkõzés vár ránk különbözõ sorozatokban. A menedzser rotálhat, ha szüksége van rá, és pihenõt adhat, akinek kell - mindenki játszani akar, és remélhetõleg sikerül majd egy sorozatot produkálnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!