Jesse öt aranyszabálya

Jesse Lingard feltárta azon öt aranyszabályát, melyek segítettek neki abban, hogy az idei szezon során rendszeres tagja legyen a Manchester United elsõ csapatának.


A szélsõ az Inside United legújabb számának adott interjúban beszélt a felemelkedésérõl, valamint a klubnál töltött elsõ napjairól is. Az ötoldalas cikkben a játékos kiemeli azokat a tulajdonságokat, melyek szerinte kulcsfontosságúak egy labdarúgó életében: bizalom, alázat, tisztelet, szellemiség és eltökéltség.

 

"A bizalom a legfontosabb" - mondta Jesse. "Mindig bíznod kell magadban - a pályán és azon kívül is. De nem arrogánsan!"

 

"Alázatosnak kell lenned, két lábbal a földön kell járj - megint csak a pályán, és azon kívül is. Tisztelned kell az edzõket és mindenkit, akik a zárt ajtók mögött dolgoznak - a szakács, az orvos, mindenkit tisztelned kell!"

 

"Az összetartozás szellemének is meg kell lennie a trófeák megszerzéséért, elszántan arra kell törekedni, hogy minden mérkõzést megnyerj és a lehetõ legkeményebben dolgozz edzésen minden egyes nap."

 

 

"Még fiatal vagyok, fejlõdöm és még tanulom a játékot, de a gyakorlatokat és edzéseket arra kell használnom, hogy az ott tanultakat a meccseken alkalmazzam."

 

"Hatalmas dolog hétrõl-hétre a Manchester United kezdõcsapatában lenni. Ez nagy nyomással jár, de meg kell birkózz ezzel."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!