Shaw ismét edz

A mai napon Luke Shaw ismét edzett, ennek apropóján Juan Mata Instagramján osztott meg egy közös fotót, üdvözölve csapattársát.


Shaw még szeptemberben, a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája összecsapáson szenvedett kettõs lábtörést, azóta keményen dolgozott saját felépülésén.

 

Louis van Gaal az egész szezon során több pozitív hírrel is szolgált az angol válogatott játékosról, aki a mai napon végre visszatért az edzõpályára egy fizikoterapeutával.

 

 

Miután túl volt sérülése utáni elsõ edzésén, Shaw egy fotón pózolt Matával, aki fel is tette Instagramjára a képet, mellé írva: "Barátom @LukeShaw23 épp most jött be az edzõpályáról. Egyre közelebb a visszatérése."

 

Pénteki sajtótájékoztatóján a menedzser is elmondta, hogy Shaw edzésbe áll és elismerte, a 20 éves játékos felépülése nagyon jól halad.

 

"Luke Shaw a jövõ héten fogja megkezdeni elsõ edzését a pályán" - mondta akkor Van Gaal. "Eddig futópadon, edzõteremben és uszodában dolgozott. Most elõször fog pályán edzeni, ami nagy dolog lesz Luke számára."

 

Arra a kérdésre, hogy vajon Shaw játszhat-e még ebben a szezonban, akár az FA-kupa döntõjében, ha bejut oda a United, a holland így reagált: "Mindig mondom neki! Reménykedem benne, de nagyon nehéz lesz."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!