Lingard két játékost emelt ki

Jesse Lingard szerint Ander Herrera és Wayne Rooney dicséretet érdemel azt követõen, hogy sokat segítettek abban, hogy a Manchester United gyõztesen hagyja el a Carrow Roadot.


Bár Juan Mata szerezte a meccs egyetlen gólját, Lingard úgy érzi, Herrerára és Rooney-ra is rá kell irányítani a reflektorfényt. Elõbbi a kezdõcsapatba került annak okán, hogy Anthony Martial a bemelegítésen megsérült, így pedig Rooney került csatár posztra.

 

"Nyilván azáltal, hogy Anthony sérülést szedett össze a bemelegítés során ahhoz vezetett, hogy Wayne került fel, ahol remekül játszott" - mondta Lingard a ManUtd.com-nak. "Nehezen tudták megállítani és nagyszerû gólpasszt osztott ki."

 

"Amikor játékosok nincsenek a csapatban, az nehéz, de Ander beállt és nagy energiát adott a középpályánknak."

 

Lingard érezte, hogy a hõség komoly fáradtságot hozott ki a játékosokból és olyan hazai gárda elleni mérkõzésen, ahol a Kanárik a kiesés ellen küzdöttek, így a gyõzelem még dicséretesebb.

 

 

"Kemény feltételek voltak ma  - kicsi a pálya, csata volt kint és nagy meleg. Nem vagyunk hozzászokva az ilyen idõjáráshoz, de meg kell szoknunk az elkövetkezendõ hetekben - komoly idõszak elõtt állunk."

 

"Úgy vélem, jól alkalmazkodtunk. Hosszan tartottuk a labdát, miközben õk mélyen védekeztek és hagytak minket játszani. Ez megnehezítette a dolgunkat, de végül sikerült utat találnunk. Azt vártam, hogy többet nyomnak majd, de hagytak minket játszani, volt idõnk labdajáratásra és csak a végén helyeztek nyomás alá."

 

"Az elõzõ héten többet ki kellett volna hoznunk a Leicester elleni összecsapásból, így a Norwich elleni gyõzelem jó válasz volt. Jó bezsebelni az ilyen pontokat, ezek a szezon végén összeadódnak."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!