Lingard: A United megbírkózik az Upton Park hangulatával

Jesse Lingard elmondása szerint a csapat figyelmét a végsõ célról nem fogja elterelni az Upton Park közönsége, a stadionban rendezendõ utolsó mérkõzés alkalmával sem.


A Kalapácsosoknak 1904 óta ad otthont az úgynevezett Boleyn Ground, ám a mai napon búcsút vesznek a stadiontól és a következõ szezontól már az Olimpiai Stadionba teszik át székhelyüket.

 

Egy rendkívül érzelmes este lesz az összes West Ham szurkoló számára ez a találkozó és a csapat méltóképp szeretne búcsúzni otthonától. Louis van Gaal csapatának pedig az elõzés a cél, melyet egy gyõzelemmel meg is valósítanának a Vörös Ördögök. A gyõzelem így mindkét csapat számára fontos az esti találkozón. Lingard elmondása szerint a csapat mindent meg fog tenni a siker érdekében ugyan úgy, mint az FA-kupa negyeddöntõjében.

 

"Ezek azok a mérkõzések, amelyeket a játékosaim imádnak, a nagy nyomású mérkõzések. Keményen edzettünk és készen állunk" - mondta az MUTV-nek.

 

"Mentálisan is rendben vagyunk, felkészültünk, mivel tudjuk, hogy az Upton Park közönsége este fantasztikus hangulatot fog varázsolni a stadionba. De mi nem fogjuk hagyni, hogy bármi is megzavarjon, hiszen három pontért utazunk a West Hamhez."

 

Lingard Louis van Gaal érkezése óta 37 mérkõzésen szerepelt és úgy tûnik, hogy a holland mester számol is az ifjú tehetséggel. A játékos azonban az utolsó három mérkõzésre fókuszál, melyek közül egyik az FA-kupa döntõje lesz, ám elismerte, hogy "õrült" szezon van a háta mögött.

 

"Lehet azt gondoljátok most, hogy vége a szezonnak, de még három mérkõzés hátra van és erre koncentrálok jelenleg" - folytatta. "De persze, fantasztikus érzés, hogy elsõ Premier League szezonomban több, mint 30 mérkõzésen pályán lehettem."

 

"Nagyon kitartó és kemény munka eredménye ez számomra, de nem szabad elragadtatnom magam, hanem a következõ két bajnokira és az FA-kupa döntõjére kell koncentrálnom."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!