Lingard várja már a túrát

A Manchester United FA-kupa döntõjének hõse, Jesse Lingard az MUTV kérdéseire válaszolt a 2016-os, kínai túrával kapcsolatban.


Elõször is, mennyire várod a túrát Kínában?

Jártunk már itt korábban és ez mindig nagyszerû élmény. Az ottani szurkolók nagyon szeretik a klubot és jó érzés számunkra, hogy odalátogatásunkkal visszaadhatunk nekik valamit ebbõl a szeretetbõl. A fiatal játékosok számára is jó tapasztalat lesz, hogy láthatják, milyen is [a túra].

Hogyan jellemeznéd a támogatást, amit az ázsiai szurkolóktól kaptok?

Õk õrülten szeretik a klubot! Jó látni a United iránti szeretetüket és mint mondtam, nagyon jó, hogy ezt valamelyest viszonozhatjuk majd.

A 2012-es túráról, ahol többek között a Shanghai Shenhua ellen 1-0-ra nyert a United, milyen emlékeid vannak?

Örültünk, hogy megnyertük a meccset és jó volt egy olyan remek városban lenni, mint Sanghai. Kicsit felfedezhettük a várost és bizton állíthatom, hogy nagyszerû hely. Nagyon jó érzés visszatérni oda.

Jártál már Beijingben korábban?

Még nem jártam ott ezelõtt, de hallottam már a 'Madárfészekrõl' [Bird's Nest - a stadion neve], és nagyszerû stadionnak tûnik, biztos vagyok benne, hogy tömve lesz szurkolókkal. Egy manchesteri-derbit játszani külföldön egy új tapasztalat lesz és lelkesek vagyunk a dologgal kapcsolatban.

 

 

 


Mi az elsõ gondolatod, amikor valaki azt mondja, 'elõszezon'?

[Nevet] Futás! Ez a lényeg. Minden a fittségrõl és magad egyenesbe hozásáról szól, amint visszatérsz a nyaralásból, ugyanis fel kell készítened magad a következõ szezonra.

A játékosok szemszögébõl nézve, mibõl áll egy jó elõszezon?

A futás része mindenképp beletartozik, hiszen szeretnél képes lenni 90 percet végigjátszani az elsõ mérkõzésen és a labdával való munka is nagyon fontos, hiszen egész nyáron nem találkoztál a játékszerrel.

Mennyire tud nehéz lenni az edzés?

Nagyon kemény tud lenni és intenzív, de jó dolog elutazni a túrára, így tudsz koncentrálni a fittséged visszaszerzésére.

Mi a túra legélvezhetõbb része?

Játszani a mérkõzéseken. Néhány naponta vannak ilyenkor találkozók, szóval mindig játszhatsz és jó dolog más országokba is ellátogatni. Valamint a fiatal játékosoknak is nagyon jó, hogy megtapasztalhatják, milyen is az elsõ csapattal lenni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!