Ez az egész a szurkolókról szól

Gary Neville reményei szerint a hazaiak rengeteg okod adnak majd a kiabálásra és az örömre a szombati manchesteri városi derbi alkalmával, ahol a United legendája szerint a csapat kötelessége, hogy sikert ünnepelhessenek a szurkolók.


A 35 éves egykori csapatkapitány, aki a múlt héten jelentette be visszavonulását az aktív játékospályafutástól, különleges kapcsolatot ápolt a Manchester United szurkolóival karriere során. Elszántsága, lojalitása, és gyõzni akarása olyan hármast képezett, amelyre minden Vörös Ördögök bármikor számíthatott és Neville elmondása szerint kapcsolatára a szurkolókkal mindig is nagy kincsként fog tekinteni.

 

"Az egyik legkülönlegesebb dolog az itteni, 20 évig tartó karrierem során a klub, és szurkolói között kialakult kapcsolat volt" - mondta a Manutd.com-nak.

 

 

"Az a támogatás, amiben részünk volt azidõ alatt, amíg a klub játékosa voltam, hihetetlen méreteket öltött, és ezért mindig hálás leszek."

 

"A futball a szurkolókról szól. Ezért lépnek pályára a játékosok - hogy ugrálásra, kiabálásra, éneklésre késztesség a közönséget... Csak akkor válhatsz naggyá, ha a közönség is úgy akarja, ehhez pedig meg kell adnod nekik az örömet és a boldogságot, amire vágynak."

 

"Nélkülük egészen egyszerûen nincs semmid. Az a feladatod, hogy kimenj a pályára, és boldoggá tedd õket."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!