Kölcsönlesen: augusztus 31.

Miután vészesen közeledik a nyári átigazolási idõszak szerda esti zárása, ezért vegyük sorra, mely Vörös Ördögök játszanak kölcsönben ebben a szezonban más kluboknál.


James Wilson csereként beállva mutatkozhatott be a Derby Countynál a múlt pénteki, Burton Albiontól elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával, míg szintén a másodosztályban Cameron Borthwick-Jackson végig a kispadon ült a Wolverhampton Wanderers mérkõzésén.

 

Adnan Januzaj már gólt is szerzett a Sunderlandben, amikor a tizenhatoson kívülrõl vette be a Shrewsbury Town hálóját a Ligakupában. A szélsõ szinte megérkezésének pillanata óta igen népszerû a Fekete Macskák szurkolóinak körében, és a várakozások alapján nagy hatással lehet David Moyes együttesének szereplésére a Premier League-ben.

 

Ami a United Anglián kívülre kölcsönadott játékosait illeti, Andreas Pereira ebben a szezonban Spanyolországban, a La Ligaban szerepel majd, csereként pedig 34 percnyi játéklehetõséget kapott a Granadában a Las Palmas elleni vereség alkalmával.

 

 

Guillermo Varela volt az elsõ játékos idén, aki ideiglenesen távozott az Old Traffordról, amikor júliusban kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz szerzõdött. Az uruguayi szélsõ védõ azonnal jó benyomást tett a német klub vezetõségére, még ha sárga lapot is kapott, amikor 1-0-s gyõzelemhez segítette õket a Schalke 04 ellen a Bundesliga nyitófordulójának szombati játéknapján.

 

Ebben a szezonban a kluboknak nincs lehetõség ún. "vészhelyzeti kölcsönvételre", így a nyári átigazolási idõszak lezárultával legközelebb csak januárban kerülhet kölcsönbe játékos máshova a Unitedtõl.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!