Lingard a bemutatkozására építene

A Manchester United támadója, Jesse Lingard ugródeszkának használná a sikeres válogatottbeli bemutatkozását és a Liverpool elleni bajnokin is bizonyítana.


A klub akadémiáján nevelkedett játékost Gareth Southgate hívta meg a felnõtt válogatotthoz, majd a múlt szombati, Málta elleni találkozóra be is tette õt a kezdõcsapatba, majd a szlovének elleni döntetlen alatt újabb 90 percet adott neki.

 

Az elsõ angol meccse kifejezetten büszkeség volt Lingard számára, aki elmondta az MUTV-nek: "Olyan élmény volt ez, amit dédelgetni fogok és a családom is nagyon örült, mert tudják, hogy a kemény és elkötelezett munka miatt jutottam ide."

 

"Az U21-bõl jól ismerem Gareth Southgate-et, így pontosan tudtam, mit várt tõlem. Nekem jó, hogy Gareth a kapitány, mert õ hisz bennem és bizalmat ad nekem, hogy pályára lépjek és szabadon játszhassak."

 

 

"Az, hogy hétrõl-hétre játszottam a klubban, az óriási segítség volt, úgyhogy ezt kell folytatnom."

 

Nehéz lenne nagyobb eseményt találni Lingard számára a gyümölcsözõ szezonkezdet folytatására, mint a Liverpool elleni rangadó, amit hétfõn rendeznek meg az Anfielden. Jesse elmondta, a válogatottnál komoly beszédtéma volt a találkozó a United és a Liverpool képviselõi között.

 

"Persze, hogy beszéltünk róla és mindkét klub játékosai tudják, hogy intenzív meccs lesz" - folytatta a szélsõ. "A tavalyi szezon során játszottam ott és hatalmas érzés volt, amikor ünnepeltük Wayne gyõztes gólját. Megvan a tapasztalatom arról, hogy milyen ott játszani és nyerni, úgyhogy remélhetõleg megmutathatom, mit tudok."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!