Bilic: Túl jó Mourinho rúgótechnikája

A West Ham menedzsere, Slaven Bilic szerint José Mourinhot csak azért vádolta meg újra az Angol Labdarúgó Szövetség, mert a portugál szakember túl jól találta el a vizes palackot kettejük csapatának vasárnapi meccsén.


Mourinho csak az Old Trafford lelátójáról nézhette végig, amint a Vörös Ördögök ismét döntetlent érnek el hazai pályán, ezúttal a West Ham ellen, miután elküldték az oldalvonal mellõl a Paul Pogba színészkedéséért megítélt sárga lapját követõ reakciója miatt.

 

Bilic azzal viccelõdött, hogy Mourinho hibátlan oldalvonal mellett bemutatott technikája, amellyel ellõtte a palackot, keverte ismét bajba az FA-nél.

 

"A probléma az, hogy így találta el az üveget - hogy õszinte legyek, nagyon jól eltalált lövés volt! Túlzottan is jól" - kezdte.

 

 

Pogba egy, a West Ham csapatkapitánya, Mark Noble által elkövetni vélt szabálytalanság okán került a földre, de a visszajátszások megmutatták, hogy a két játékos között semmilyen testi kontaktus nem volt.

 

"Az, amiért együttérzek vele a Pogba-ügyben, hogy az én látószögembõl - õ pedig elég közel volt hozzám - nem tûnt színészkedésnek" - tette hozzá Bilic.

 

"Visszajátszásokból azonban egyértelmû volt az eset, a játékvezetõ jó döntést hozott. Onnan ahol mi álltunk azonban nem tûnt színészkedésnek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!