Scholes elmondta, mit gondol Lingardról

Az angol válogatott játékos már nyolc találatot jegyez kilenc mérkőzésen a Kalapácsosoknál a Premier League-ben.


Paul Scholes úgy gondolja, hogy a Manchester United visszavárja Jesse Lingardot a csapatba, hogy majd Bruno Fernandessel tudjon egy egészséges versengést kialakítani a kezdőcsapatba kerülésért.

 

Lingard kölcsönben töltött ideje alatt szenzációs formát tudhat magáénak. Mióta csatlakozott a Kalapácsokhoz januárban, nyolc gólt és három gólpasszt jegyez kilenc Premier League mérkőzésen.

 

A West Ham kész leigazolni Lingardot, mialatt Declan Rice szívesen áttenné székhelyét a United csapatába, ez pedig tovább bonyolítja a jelenlegi helyzetet.

 

Ole Gunnar Solskjaer tartózkodott, mikor Lingard Old Traffordhoz köthető új szerződéséről kérdezték, de Scholes hiszi, hogy az angol válogatott játékos vissza fog térni a United első csapatába, hogy megharcoljon Fernandessel a helyéért.

 

"Az, amit a kölcsönjátékával elért egyszerűen briliáns, jobb, mint amit bárki is gondolt volna" - nyilatkozta Scholes a talkSPORT 2-nek.

 

"Kemény időket élt meg a Unitedben mióta Bruno Fernandes a csapathoz igazolt. Mindketten ugyanabban a pozícióban játszanak és nem vitatható, hogy Bruno mennyi mindent ért el megérkezése óta."

 

"Jesse-nek játékidőre van szüksége, lehetőségre van szüksége és a West Ham megadja ezt neki. Látható is a minőség, amit képvisel. Edzőjeként már akkor is láttam ezt a tehetséget benne, amikor még csak 18-19 éves kölyök volt."

 

"A fittségével soha nem volt gond, annak ellenére sem, hogy egy ideje mellőzve volt. Ő jelenleg is fitt, profi hozzáállással, és egyre jobb lesz."

 

"Ole számára nagyon jót tenne, ha visszatérne, ezzel versenyhelyzetet teremtve Bruno Fernandessel. Ha egy kicsit is visszavesz a tempóból, lesz egy játékos, Jesse Lingard, aki képes hasonló magasságokba emelkedni."

 

 

"A számok, amit a West Hamben elért, jót fognak tenni Brunóval is. Egy jó kis versengés soha nem árt egy csapaton belül és ezt remélhetőleg Ole is így gondolja és kihasználja majd a lehetőséget."

 

Hozzátette: "Én szeretném, ha visszatérne és bizonyítaná, hogy hétről hétre helye van a csapatban."

 

"Nehézzé teszi számára az, hogy Bruno Fernandes minden héten fitt és bevethető, de egy ilyen srác, mint Jesse a Manchester United játékosa, kiharcolhatja a folyamatos játéklehetőséget a csapatban."

 

"Talán kap egy kis időt, hogy még jobb formába lendüljön amikor visszatér, ezt nem tudom. Egy dolog biztos, hogy ez a teljesítmény megnöveli az árát."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!