Lingard új emlékeket akar

Jesse Lingard mindig örömmel fog visszaemlékezni az FA-kupa döntõjében szerzett gyõztes góljára, ám azt mondja, a Manchester Unitednek új emlékeket kell létrehoznia a klub és a szurkolók számára.


Lingard tavaly májusban, a Wembley-ben lejátszott döntõ hosszabbításában talált a kapuba, biztosítva ezzel, hogy a Vörös Ördögök legyõzzék a Crystal Palace-t és 12. alkalommal emeljék fel a sorozat trófeáját.

 

A szélsõ már várja, hogy elkezdjék a kupasorozatot, melyet megvédenének. Mindez a Reading elleni, mai összecsapással indul és Jesse reméli, hogy a United ezúttal is sokáig menetel majd.

 

"Hatalmas volt, különösen a családom számára" - nyilatkozta az MUTV-nek a 24 éves játékos, visszaemlékezve híres találatára.

 

"Óriási alkalom volt számomra és ott van a legjobb dolgok között, amik történtek velem, mióta a Unitednél vagyok. De immár ez csak egy emlék, nekünk pedig újakat kell alkotnunk."

 

 

"Az FA-kupában mindegy, kit kapsz ellenfélnek, mindig kemény meccsed lesz. De amíg felkészülünk egy meccsre, hiszünk abban, hogy továbblépünk a következõ körbe."

 

"Az elõzõ szezonban sok nehéz mérkõzésünk volt, de sikerült továbblépnünk és amikor eljött az elõdöntõ és a döntõ, önbizalommal mentünk nekik. Ha ezúttal is hasonló sorozatot sikerülne futni, akkor minden a helyére kerülne."

 

Két ismerõs arc is visszatér ma az Old Traffordra, hisz a Reading védõje, Tyler Blackett a manchesterieknél pallérozódott, míg menedzserük, Jaap Stam három szezonon át játszott a Unitedben.

 

Bár Lingard még csupán ötéves volt, amikor Stam elkezdett játszani a csapatban, de jól tudja, milyen státusszal bír a holland a klub szurkolói között, akik rendszeresen éneklik nevét azóta is.

 

"Jaap tagja volt a triplázó csapatnak és legenda itt" - folytatta. "Nagyon jó munkát végez idén, figyelem a Reading fejlõdését, hisz Tyler is ott van - remélem, játszik ellenünk."

 

"Jó teszt lesz ez nekik ellenünk - lássuk, hogyan kezelik azt. Kemény ellenfélként játszanak majd, de készen kell állnunk a kihívásra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!