Csapathírek a Ligakupa elõdöntõ visszavágó elõtt

José Mourinho boldogan közölte a MUTV-vel, "mindenki rendelkezésre áll" a Manchester United csütörtöki, Hull City elleni Ligakupa elõdöntõ visszavágójára.


Természetesen ebben nincs benne Eric Bailly, aki az elmúlt hetekben Gabonban szerepelt Elefántcsontpart színeiben az Afrikai Nemzetek Kupáján. A portugál menedzser azonban megerõsítette, a középhátvéd már útban van az Aon Training Complex felé, miután az Elefántok címvédõként kedden este már a csoportkörben búcsúzni kényszerültek a kontinensviadaltól.

 

"Mindenki bevethetõ" - kezdte Mourinho a MUTV-nek.

 

"Bailly még nem érkezett vissza, de a válogatottja tegnap kikapott és ezzel kiesett az Afrika Kupáról, úgyhogy hamarosan köztünk lesz. Jelen pillanatban mindenki rendelkezésre áll, a kezdõcsapat kilétérõl pedig úgy fogok határozni, hogy azokat választom majd ki, akik képesek lesznek egy jó meccset produkálva a döntõbe juttatni minket."

 

 

Késõbb mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján megerõsítette, "Marcos Rojo visszatér", miután az argentin bekk betegség miatt kénytelen volt kihagyni a múlt heti, Stoke City elleni döntetlenre végzõdõ bajnokit. Mindez kevésbé számít meglepetésnek, miután az idei szezonban a védelem egyik legmegbízhatóbb oszlopa már szerepelt a keddi edzésrõl készült képeken.

 

Luke Shawt, aki a november 30-i, West Ham United ellen 4-1-re megnyert Ligakupa mérkõzés óta nem léphetett pályára, szintén lencsevégre kapták a fotósok a felnõtt csapat többi tagjával egyetemben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!