Lingard: Senki nem gyõzhet le minket!

A Vörös Ördögök saját nevelésû játékosa szerint a Manchester United öltözõjében minden korábbinál nagyobb önbizalom uralkodik, miután négy fronton folytathatják harcukat a szezonban.


Bár a manchesteriek 17 mérkõzéses veretlenségi sorozatának múlt csütörtökön véget vetett a Hull City, a Ligakupa két felvonásos párharcának elsõ mérkõzésén elért eredményükkel összesítésben így is bejutottak a februári, Wembley-ben rendezendõ döntõbe.

 

Ott majd a Southampton vár majd rájuk, amellyel megszerezhetik a szezon elsõ jelentõsebb trófeáját. Készülhetnek a következõ körre az FA-kupában is, ahol a Wigant búcsúztatták, míg az Európa-liga legjobb 32 csapata között a Saint-Etienne elleni párharc következik José Mourinho legénysége számára.

 

Kupakötelezettségeik még kiegészülnek a Premier League legjobb négy pozíciójáért folytatott harcával is, ahol jelenleg négy pontra tanyáznak a Bajnokok Ligáját érõ helyektõl.

 

Lingard szerint a csapat dolgai nem is alakulhatnának jobban az utóbbi idõben, miután visszatért a csapat hite, mióta Mourinho irányítja õket az Old Traffordon.

 

"Továbbra is négy sorozatban vagyunk érdekeltek, így mindenki eleget játszhat" - kezdte a Sky Sportsnak.

 

"Tudom, hogy mindegyik sorozat nagyon szoros. Ezt figyelembe véve, mindig csak a következõ mérkõzésre fókuszálunk és három sorozatban nagyon jó esélyeink vannak a végsõ gyõzelem megszerzésére."

 

"Azzal a játékoskerettel és önbizalommal, amivel rendelkezünk, jelenleg senki nem gyõzhet le minket - és egyértelmûen reálisnak tartjuk, hogy mindhárom kupasorozatban a legvégéig meneteljünk."

 

Lingard szezonbeli 21 tétmérkõzésén 3 gólt jegyzett, a 24 éves angol válogatott pedig örül, hogy egy támadó szellemû csapat fogaskereke lehet.

 

 

"A társaim és mindenki nagyon magabiztos jelen pillanatban. Most minden és mindenki olajozottan mûködik" - tette hozzá.

 

"Csapatszellem és igazi összetartás uralkodik a csapatnál, amely mérkõzések megnyerésében manifesztálódik. Az elmúlt három-négy hónapban nagyon jól összecsiszolódtunk."

 

"Mindenki beszél a másikkal, nagyon összeálltunk és ezt elkezdtük megmutatni a pályán is."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!