Csapathírek a Hull meccs elõtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho megerõsítette, Eric Bailly egészséges és bevethetõ a szerda esti, hazai Hull City elleni bajnokin.


Bailly klubszínekben hétfõn, az Everton elleni tartalék bajnoki mérkõzésen térhetett vissza, és majdnem egy órát töltött a pályán, mielõtt egy apróbb bokáját ért rúgás miatti elõvigyázatosságból le nem cserélték.

 

A középhátvéd január nagy részében az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepelt Elefántcsontpart színeiben, azonban a címvédõ meglepetésszerû csoportkörös búcsúja miatt elõbb visszatérni kényszerült az Aon Training Complexbe, mint azt a klub részérõl várták.

 

Mourinho szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján mielõtt a Hull City elleni meccsre tért volna, elárulta, a 22 éves játékos egészséges és készen áll, hogy 2017-ben elõször pályára léphessen a Unitedben.

 

"Mi mindig a legerõsebb csapatunkkal állunk ki" - közölte újságírók kérdésére az Aon Training Complexben.

 

"Ez persze azon is múlik, ez alatt mit értünk, de mi mindig erõs csapattal lépünk pályára."

 

"Természetesen van néhány olyan játékosunk, akik nem játszottak a legutóbbi (Wigan elleni) meccsünkön, de közülük többen szinte az egész szezont végigjátszották - mint például Valencia, Pogba, Ibra. És vannak olyanok is, akik a legtöbb meccsen nem jutottak szóhoz, holnap azonban bevetem õket."

 

 

Hat nap leforgása alatt már második mérkõzését játssza majd a United a Hull City ellen, és míg múlt csütörtökön a KCOM Stadiumban elszenvedett vereség is Ligakupa döntõbe jutást eredményezett a Vörös Ördögöknek, addig Mourinho szerdán este csak egyetlen egy eredményt tartana elfogadhatónak.

 

"Legutóbb, mikor ellenük játszottunk, egy vereség is jó eredmény lehetett - egy gólos vereséggel is döntõbe jutottunk" - tette hozzá.

 

"Holnap viszont csak a három pont elfogadható számunkra. Ha nem nyerünk, az nagyon rossz eredmény lesz nekünk, mert mérkõzéseket kell nyernünk - ez nagy különbség. Gyõznünk kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!