Lingard hosszabbított

Jesse Lingard aláírta új szerzõdését, mely révén 2021 júniusáig a klub alkalmazásában áll. A kontraktus plusz egy évvel meghosszabbítható.


A 24 éves Lingard a klub akadémiájából emelkedett fel a felnõtt csapatig. A támadó hétévesen csatlakozott a Manchester Unitedhez, ahol a 2014/15-ös szezon elsõ meccsén - a Swansea ellen - mutatkozhatott be a legnagyobbak között. Már 70 találkozónál jár, melyek alatt 11-szer talált be az ellenfelek hálójába, háromszor a Wembley-ben, melyek három trófeához segítették a csapatot.

 

"A Manchester United mindig nagy szerepet játszott az életemben" - nyilatkozta Jesse. "Amikor hét éves voltam, akkor jöttem a klubhoz és mindig nagyon büszke vagyok, amikor felhúzom a mezt. Hogy két döntõben is gólt szereztem, az nagyon büszke dolog volt nekem és családomnak."

 

 

"Már nyertünk trófeát ebben a szezonban és nagyon segítenék abban, hogy minél többet nyerjünk nagyszerû menedzserünk irányításával. Szeretnék külön köszönetet mondani nektek, szurkolóknak, amiért mindig támogattok engem és a csapatot is."

 

Jose Mourinho így nyilatkozott: "Jesse hét évesen már a klubnál volt. Intelligens játékos, amit ha kombinálunk energiájával és képességével, úgy olyan játékost kapunk, aki elõtt nagy jövõ áll. Jesse népszerû tag a csapatban, nagyon örülök, hogy aláírta új szerzõdését."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!