Fellaini büszke, hogy kapitány lehetett

A Manchester United legutóbbi idegenbeli meccsén, Jose Mourinho olyan váratlan döntést hozott, amely magát a játékost is nagyon meglepte.


Marouane Fellaini elismerte, hogy nagyon büszke pillanat volt számára, amikor a Sunderland elleni mérkõzésen õ viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

 

Mivel Wayne Rooney, Chris Smalling és Juan Mata is sérült volt, valamint Michael Carrick csak a kispadon kapott helyet, ezért Jose Mourinho úgy döntött, hogy Marouane Fellaini lesz a csapatkapitány a múlt hétvégi bajnokin.

 

A 29 éves játékos elõször viselhette a karszalagot tétmérkõzésen, amelyet a Vörös Ördögök 3-0-ra megnyertek.

 

 

Fellaini az idei szezonban Mourinho egyik fontos játékosának számít, és megtiszteltetésnek érzi, hogy csapatkapitány lehetett. A klub hivatalos oldalának adott interjújában a következõket mondta:

 

"Elõször lehettem csapatkapitány a profi labdarúgó pályafutásom alatt. Korábban már viseltem az Everton csapatánál a karszalagot, de csak barátságos mérkõzésen."

 

"Nagyon büszke pillanat volt számomra, hogy a Sunderland ellen én vezethettem ki a csapatot. Természetesen ez egy megtiszteltetés is számomra, hogy a Manchester United kapitánya lehettem, még akárcsak egy mérkõzésre is."

 

"Rooney, Mata és Smalling is sérült volt, valamint Carrick csupán a kispadon kapott helyet, így én voltam a legidõsebb játékos a kezdõcsapatban."

 

"Erõs keretünk van és sok játékos kaphatta volna a karszalagot, viszont nagyon örültem, hogy engem választott a menedzser."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!