Jesse: Miként javultam Mourinho alatt

Jesse Lingard elárulta, mit tett játékához ebben a szezonban és miben szeretne javulni.


A szélsõ immár 40. mérkõzését játszotta ebben a szezonban vasárnap és az Európa-liga elõdöntõjének mindkét meccsén kezdõként szerepelt.

 

A 24 éves játékos úgy érzi, jól beilleszkedett anyaegyesületébe, ráadásul elõzõ hónapban meghosszabbította szerzõdését is és örül, hogy hozzájárulhat ahhoz, hogy a Vörös Ördögök a Community Shield és a Ligakupa után - mindkettõ megnyeréséhez sokat hozzátett góljaival - harmadik trófeájukért hajthatnak.

 

Amikor arról kérdezték, mit tett játékához az áttörést jelentõ tavalyi szezon óta, Jesse így felelt: "Önbizalmat és véleményem szerint kiegyensúlyozottságot. Ez a két legfontosabb terület, amelyek létfontosságúak. A menedzser a kiegyensúlyozottság fontosságát hangsúlyozza, valamint azt, hogy hétrõl-hétre bizonyítani kell neki. Folyamatosan 100 százalékosnak kell lenned."

 

Lingardot arról is megkérdezték, miben kellene javulnia: "Több gólt kell szereznem. Remélhetõleg a következõ, vagy az azutáni szezonban sikerül. Olykor jókor kell lenned jó helyen, és remélem, a labda elém fog kerülni."

 

 

Az angol támadó decemberben lesz 25 éves és valószínûleg eléri azt a pontot, ami után már nem nevezhetõ fiatal játékosnak, legalábbis a PFA szabálykönyve szerint semmiképp. Ám még mindig meg kell gyõzni õt, hogy ez a helyzet.

 

"25! - mondta nevetve. "Amikor kimondod, olyan, mintha öreg lennél - nem igaz? Nyilvánvaló, hogy nem fogok fiatal játékosnak minõsülni, de néhányan még ezután is fiatalabbnak gondolnak. Talán fiatalabbnak nézek ki."

 

"Szerintem a 25, 26, 27 mondható csúcséveknek. Ekkor kezdesz igazán fejlõdni, a korábbi tapasztalatokat becsempészni a játékodba és tanulni ezekbõl. Ez a folyamat folytatódik, miközben továbbra is kapod a tapasztalatokat és míg továbbra is tanulsz, folytatni tudod a kemény munkát."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!