Lingard várja a Real elleni összecsapást

Jesse Lingard reméli, hogy a Manchester United képes a korábbi tapasztalatokra támaszkodva legyõzni a Real Madridot az idei túrán, mielõtt augusztus 8-án ismét megmérkõznének az európai Szuper-kupáért.


A Vörös Ördögök július 23-án Santa Clarában, a Levi's Stadiumban csapnak össze a spanyol bajnok és BL-gyõztes királyi gárdával, csupán két héttel azt megelõzõen, hogy a macedón fõvárosban a trófeáért küzdenek majd meg.

 

Lingard a gólszerzõk között volt 2015-ben, amikor ugyanebben a stadionban a United legyõzte a Barcelonát. A középpályás reméli, az az összecsapás jó példával szolgál majd a játékosok számára a nyári találkozó elõtt.

 

"Már hozzászoktunk ahhoz, hogy olyan topcsapatok ellen játszunk a felkészülés alatt, mint a Real Madrid vagy a Barcelona és ez mindig nagyszerû élmény" - nyilatkozta Jesse a ManUtd.comnak.

 

"Reméljük, hogy jól tudunk teljesíteni ezeken a meccseken és jó formában megyünk a szezonnak. Minden meccs nagyon fontos a túrán, még ha csak az erõnlét felépítésérõl is van szó és jó, hogy mindenki lehetõséget kap, hogy pályán legyen."

 

"Jó lesz visszatérni abba a stadionba. Emlékszem, a második félidei csapatunk [a 2015-ös meccsen, amin a United 3-1-re nyert a Barca ellen] nagyon fiatal volt Andreas Pereirával, Adnan Januzajjal, Tyler Blackettel, James Wilsonnal és velem, de nagyon jól játszottunk és nyertünk."

 

 

"Idén rendkívüli módon várom már ezeket a találkozókat és azt, hogy a srácokkal növeljük a csapatszellemet. A felkészülési szezon jó arra, hogy összeszokjunk és szabadidõnkben esély nyílik arra, hogy felfedezzünk dolgokat."

 

Lingard nagy örömmel tekint vissza a legutóbbi szezonra, hiszen hozzásegítette csapatát ahhoz, hogy három trófeát is nyerjen, de tudja, nagyon kemény munka vár rájuk.

 

Arra a kérdésre, hogy mi jut eszébe a felkészülési szezonról, így felelt: "A futás! Tavaly rengeteg alkalommal volt labdás edzésünk, de sokat is futottunk, így mindkettõbõl hasznot húztunk."

 

"Úgy gondolom, sok pozitívum volt az elõzõ szezon alatt. A menedzser jól összekovácsolt minket, amit át kell vinnünk a következõ szezonra és ha több gólt tudunk adni a játékunkhoz, akkor a döntetlenek gyõzelmekké válhatnak és nem értem, miért ne lehetnénk versenyben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!