Lingard: A védõknek rémálmaik vannak Martialtól

Jesse Lingard reméli, hogy még sok hasonlóan remek teljesítményt láthat Anthony Martialtól az elõttünk álló idényben, miután a francia csatár lenyûgözõ gólpasszt adott neki a Real Madrid ellen.


Néhány pillanattal a félidõ elõtt, Lingard tökéletesen helyezkedett hogy bepasszolja Martial labdáját, miután Anthony négy vagy öt védõ között hámozta át magát, mielõtt önzetlenül centerezett.


“Nagyszerû volt” - ismerte el a gólszerzõ az MUTV-nek. “Anthonyhoz ragad a labda, és megvan az önbizalma ahhoz, hogy éljen ezzel. Igazi rémálom a védõknek. Szerencsére sikerült üresbe helyezkednem a hosszú oldalon, elszabadultam az emberemtõl és befejeztem a támadást.”

 


A Vörös Ördögök megérdemelt egygólos elõnnyel mentek szünetre, azonban a második 45 percben nem tudták fenntartani a lendületet, miután a Real Madrid teljes kezdõcsapatát lecserélte. Az egyik csere, Casemiro tizenegyesbõl egyenlített a 69. percben.


“Mindig nehéz kisakkozni, hogy milyen felállásban és taktikával fognak játszani egy teljes csapatcsere után” - mondta el Lingard. “Alkalmazkodtunk a második félidõben, majd a tizenegyespárbajban nyertünk.”


A 10 büntetõbõl 7 is kimaradt, habár a Real hibái részben David De Geának voltak köszönhetõek. “Volt néhány nagy védése” - dicsérte a kapust Jesse. “Tudjuk, hogy mire képes, remek kapus.”


Martial is kihagyta a büntetõjét, de ez nem aggasztja Lingardot. Épp ellenkezõleg, arra számít, hogy Anthony harmadik Unitedes szezonja lehet az eddigi legjobb.


“Ennél már csak jobb lesz” - vélekedik a szélsõ. “Még mindig fiatal, és ha a gól elõtt mutatott önbizalmát továbbviszi a következõ néhány meccsre és a szezonra, akkor nagy segítségünkre lesz.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!