Az Everton vezetõje Moyesra bízza a döntést

Az Everton elnöke, Bill Kenwright elmondta, amennyiben a Manchester United David Moyest szeretné Sir Alex Ferguson utódjának, nem állna a menedzser útjába.


Moyes a jövõ héten ünnepli kilencedik évfordulóját az Everton csapatánál, ez idõ alatt háromszor lett az év menedzsere Angliában, valamint az Evertont sikerült egyszer az UEFA Bajnokok Ligájának selejtezõjébe vinnie.

Eredményei alapján sokszor elõkerül a neve, miszerint õ lehetne Sir Alex Ferguson utódja, miután a jelenlegi United menedzser úgy döntene, befejezi pályafutását.

Amennyiben a Manchester United bejelentkezne érte, a liverpooliak elnöke, Bill Kenwright nem kívánna beleszólni Moyes döntésébe, tehát csak a menedzseren múlna, távozna a Vörös Ördögökhöz, vagy maradna a Goodison Parkban.

 


"Tudok a Manchester Unitedrõl szóló sztorikról, mely a világ egyik, sõt talán a legnagyobb klubja" - mondta Kenwright a Sky Sports Newsnak.

"Ha eljön ez az idõ, akkor neki kell döntenie errõl, de tudom, mennyire elkötelezett a klubunk iránt. Nagyon sokat jelent neki ez a klub."

A pénzügyi megszorítások az Evertonnál azt jelentették, Moyesnak muszáj volt rendkívül kreatívan meghozni átigazolási döntéseit.

"Nem volt könnyû kilenc év olyan embernek, aki nyerni akar és olyan csapatnak, amely nyerni szeretne, de õ mindent megtett a klub elõre jutása érdekében" - mondta Kenwright.

"Az utóbbi öt évben átlagosan a hetedik helyen végeztünk, ami elõtte nem volt így, tehát elégedettek vagyunk."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!