Rom munkája kifizetõdõ

Jesse Lingard, a Manchester United támadója a vasárnapi, Everton elleni találkozó elõtt Romelu Lukaku hozzáállását dicsérte.


A belga játékos nagyon jól beilleszkedett a manchesteriek közé, hat gólt szerzett elsõ hat találkozóján és az eddig lehetséges összes játékpercet megkapta.

 

Természetesen a hétvégi mérkõzés lesz az elsõ olyan Lukaku számára, amikor a United színeiben korábbi csapata ellen szerepel, de Lingard nem hiszi, hogy a csatárt zavarba hoznák egykori csapattársai.

 

"Úgy gondolom, ezt õ már mélyen elrakta az agyában" - mondta Jesse az MUTV-nek. "Rengeteg gólt szerzett már nekünk, így tudjuk, mirõl szól. Õ egy alázatos srác, aki nem száll el önmagától."

 

"Fizikálisan erõs, gyors, jól tartja meg a labdákat és jól mozog el, így a labdás srácoknak különbözõ lehetõségeket kínál fel."

 

"Leszegett fejjel dolgozik, amiért most kapja a jutalmakat. Õ csak fejlõdni akar, és gólokat szerezni."

 

 

Lingard arról sem feledkezett meg, hogy kiemelje, mennyire fontos a United bõ kerete akkor, amikor ilyen gyorsan jönnek a mérkõzések, valamint kiemelte Marouane Fellaini fontosságát, aki a megsérült Paul Pogba helyét veheti át.

 

"A csapat erõs és mély a keret" - folytatta az angol. "Ezért van a menedzsernek ilyen nagy csapata - az ilyen esetekre. Remek, hogy Felli be tud állni és gólt tud lõni [ahogyan tette a Basel ellen is], plusz egy olyan teljesítményt tud letenni az asztalra, amivel a meccs embere lesz."

 

"Úgy vélem, mindenki megkapja a lehetõséget, a menedzser is ezt mondta és azzal a kerettel, amink van, képesek vagyunk a rotációra. Mindenki áll a kihívás elé, rengeteg meccsünk van és remélhetõleg ez sok gyõzelmet jelent majd számunkra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!